TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
OTTHONVÉDŐK

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Demonstrációs felhívás

Fehér Kényseprők  2011.05.05. 09:08

A „Fehér Kéményseprők” Szövetsége, az Otthon és Érdekvédők, valamint az együttműködő civil érdekvédő mozgalmat támogató tagjaival együtt demonstrációs együttműködésre lépett a Rendőrség, Rendvédelmi Hatóság, Katonaság, Vámőrség, Tűzoltóságnak a Parlament előtt folyamatosan demonstráló érdekvédelmi szerveivel. Ezzel a banki adósok érdekei-tiszta és egyoldalúan nem módosítható szerződések, továbbá az uzsora mértékű banki nyereség azonnali visszaszorítása – továbbá a közüzemi díjhátralékosok és munkanélküliek is, egy igen erős érdekvédelmi szervezet részéről is támogatást nyernek, minden résztvevő által felismerve a kölcsönös érdekek azonosságát.

FELHÍVÁS - Fehér Kéményseprők

Fehér Kényseprők  2011.04.19. 12:34

A „Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége szolidaritását fejezi ki és támogatásáról biztosítja a rendvédelmi dolgozókat, katonákat, a büntetés végrehajtás, a Vám-és Pénzügyőrség, valamint a tűzoltóság munkatársait!Kérjük a Szakszervezeteiket, hogy közösen együttműködve lépjünk fel az egyenruhások közt lévő hitelesek megsegítése érdekében is. Nekik is vannak fizetési nehézségei ezért szükségük van ránk.

Felhívás!

Fehér Kényseprők  2011.03.21. 14:39

Miniszterelnök Úr, aki azt nyilatkozza folyamatosan, hogy egyetlen egy ember nem fog az utcára kerülni? Most akkor mi van? Nem igazak a szavak? Sajnos a folyamatos felhívásaink, hivatalos leveleink, feljelentésink megtétele mellett a kormány és magyar nyomozó hatóságok (rendőrség, ügyészség) többszöri bejelentéseink ellenére sem számolták fel hazánkban a „fehérgalléros bűnözést”. Sajnos a bíróságok is teljes mértékben asszisztálnak a pénzügyi szolgáltatók, követeléskezelők, csaló faktor, credit, Kft, és Zrt, elnevezésű bűnöző cégeknek. Véleményünk szerint minden tulajdon elleni jogtalan haszonszerzés törvénytelen, melyhez asszisztál a kormány, a bíróság, ügyészség, rendőrség a végrehajtók, korrupt közjegyzők.

Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS

  2011.03.08. 13:32

A Robin Hood Akciócsoport feladata és célja , hogy a magyar lakosság mintegy felét érintő hitel–visszafizetési gondok miatt, az őket zaklató és velük szemben jogtalanul eljáró követeléskezelők, faktor, creditcégek, végrehajtók és kilakoltatók ellen fellépjenek. Az akciócsoport szeretné kiemelni, hogy a törvények maradéktalan betartásával mindent elkövetünk – ha máshogy nem, fizikai jelenlétükkel –, hogy megvédjük a rászorulókat és visszaszerezzük a bűnözőktől a már elvett ingatlanokat. S a csoport nevének választása azért esett Robin Hoodra, mert a legenda szerint a kizsákmányolók vagyonát az éhezőknek, szegényeknek adta, mi is ezt tesszük. Az érintetteknek pedig az akciócsoport létrehozásával azt üzenjük:Betelt a pohár, álljanak le az eddig törvényileg nem megfelelően szabályozott és emiatt a pénzügyi felügyelet által ellenőrzésük alá nem vont tevékenységükkel, az összes faktor, követeléskezelő, behajtó bűnöző cégek, végrehajtók, közjegyzők, mert mindenkit egyesével megkeres a Robin Hood Akciócsoport a fenyegetett adósok nevében eljárva és minden egyes csalással elvett ingatlant vissza ad a jogos tulajdonosának.

Hiénák vadásznak az adósokra

forrás: Fehér Kéményseprők  2010.12.21. 09:55

A rossz adós a banktól már nem juthat hitelhez, de a közvetítő megígéri, hogy ő majd megoldást szállít, banki kapcsolatai révén elintézi a hitelt, csak ennek előzetes költségei vannak. Szerencsétlen adós összekunyerál még 300 ezer forintot a rokonoktól, aztán abból sem lát semmit. Ha rossz adósként hitellehetőséget keresünk, az első jó tanács, a közvetítőkkel vagy szóba sem érdemes állni, vagy ha mégis, a hitelközvetítés előtt semmilyen jutalékszerű összeget nem szabad fizetni, főleg nem „zsebbe”. ... Rettenetes módszerek ismertek, az árveréseken fantomvállalkozások licitálnak a lakások megvételére, majd azokat gyors tulajdonosváltásokkal megpörgetik, sőt egyes közvetítőknél arra is akadt példa, hogy maguk a hitelfolyamatban ügyintézőként részt vevő magánszemélyek vettek meg lakásokat.

Baráti kezek...

SZR  2010.11.27. 20:53

NEM HAL MEG
(Dabasi Tamásnak)
 
Nem hal meg, aki él
emlékeinkben még sokáig.
kereszt őrzi a helyét,
és szivünkben a mennybe szállit.
Letörölni a könnyeket nehéz,
de fejfa van és van virág itt,
tesszük a dolgunk, és a mécs
kicsiny tégelyben a siron világít.

FELHÍVÁS - DEMONSTRÁCIÓ

Fehér Kéményseprők  2010.11.16. 14:22

A Fehér Kéményseprők – Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének kiemelkedő feladata a hitel károsultak megmentése és a kilakoltatások törvénybe foglalt leállítása annak érdekében, hogy a jogosan megszerzett tulajdonukból, egyetlen otthonukból ne lakoltathassák ki a válság miatt hitelt törleszteni nem tudó MAGYAR CSALÁDOKAT! Többszöri felhívásunk ellenére sem történtek meg a jogi lépések annak érdekében, hogy a pénzügyi és gazdasági válságot kihasználva létre jött bűnöző ingatlanforgalmazó "nepperek", „pénzbehajtásra” szakosodott cégeknek NE legyen lehetőségük a törvényesség látszatát keltve, a tulajdonosoktól elvenni az ingatlanaikat. A törvényben foglalt kilakoltatási moratórium ellenére is folyamatosan zajlanak a KILAKOLTATÁSOK, és BANKOK RÉSZÉRŐL az EGYOLDALÚ SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁSOK. a Bankokat, TOVÁBBRA is jogtalanul számolnak fel „UZSORA” költségeket az ügyfeleik részére.

TALPRA MAGYAR!

SZRTI - Audie  2010.11.16. 10:37

A Pénzügyi Szervezetek Lakossági Figyelője Egyesület, a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége és az Otthon- és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége közös sajtótájékoztatót tartott október 27-én a Parlament Kávézóban. Erre azért volt szükség, mert a civil szervezeteket ismét kijátszotta az aktuális kormányzat. A civilek bevonása csupán díszlet volt, javaslataik lényegét figyelmen kívül hagyták, és így az ominózus “8 pont”, melyet fennhangon hirdettek ki, csupán választási fogás volt! Egy látszat megoldás, mely lényegesen nem segít, nem védi meg az embereket a külföldi többségi tulajdonú bankok, multik kifosztása ellen. Eddig ők segítettek nekünk, ám ezúttal nekünk is segítenünk kell nekik, hogy továbbra is tehessenek érdekeinkért. Ezt nem csak azzal tehetjük meg, hogy nyíltan kiállunk mellettük, hanem azzal is, hogy munkájukat segítjük; ki-ki a maga lehetőségei szerint. Információkkal, anyagi és szakmai támogatással, munkával, de legfőképpen bátorsággal és elszántsággal! Ahogy Dabasi Tamás fogalmazott ha ki is dől egyikük, mindig kell lennie olyan bátraknak és elhivatottaknak, akik tovább viszik a zászlót!

MINEK A KORMÁNY, HA ...

Dabasi Tamás  2010.11.07. 22:25

Tisztelt Hitelt fizető Állampolgár! Otthonvédő Társadalmi Szervezetek nevében, Segítséget szeretnénk kérni minden érintettől! Dabasi Tamás országos demonstrációt szervez (november 19.-én) azokért, akiket még nem lakoltattak ki, (ma ő holnap én, vagy te). Mindenki sorra fog kerülni, mert ma ilyen világba élünk. CSAK EGYÜTT ÖSSZEFOGÁSSAL TUDUNK KÖZÖSEN VÁLTOZTATNI RAJTA! De ahhoz arra van szükség, hogy lássa a bűnöző hatalom az erőt, Dabasi Tamás mögött! A demonstráción nagyon sokan kell legyünk, hogy lássa a másik oldal, hogy nem a Dabasi Tamás heppje a bankbűnözés jelenléte. Folyamatosan azt a vádat kapja, hogy nem is igaz, amit képvisel, mert a károsultak nem állnak mögötte. Mindenkihez el kell jutni, hogy végre ébredjenek fel az emberek ebből az érdektelenségből! Nem tudja még senki mi is az, ami rá vár... Segíts, hogy segíthessünk!

Bankháború folytatódik

  2010.09.03. 23:41

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!