TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
MAGYAR GÁRDA

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

A CSENDŐRSÉG KIVÁLT A GÁRDÁBÓL

forrás: MNG  2010.09.30. 22:23

Parancsnoki jogkörömnél fogva 2010. szeptember 26-i határidővel, az előzetesen kiadott vezénylés alapján,(mely vezénylés biztosítja a Csendőrség teljes szuverenitását) a Magyar Nemzeti Gárda vezénylési kötelékéből azonnali hatállyal kivonom a Csendőr és a próbaszolgálatos Csendőr állományt. ... A Csendőrség az eredeti irányvonalat követve, önálló kötelékben, saját belső Szabályzata szerint működik. Más esetekben, ha külön utasítás nem került kiadásra, egy adott rendezvényre vonatkozóan, a Csendőrség a Magyar Nemzeti Gárda feladatát és tevékenységét felügyeli, ellenőrzi az adott rendezvényen. ... A Csendőrség adminisztratív feladatkörének elvégzésével Kiss Róbert próbaszolgálatos Csendőrt bízom meg. Közvetlen elöljárója a mindenkori Csendőr Parancsnok.

Kommandósok vitték el Kolozsváron az Új Magyar Gárda tagjait

forrás: Krónika  2009.12.12. 21:37
A román nemzeti ünnepen szervezett megemlékezés helyszínére vonult a szélsőjobboldali Új Jobboldal több tucat tagja is, az ellentüntetők a „Székelyföld román föld” szlogen skandálása mellett trágár szavakat ordítoztak a gárdisták felé.Az Új Magyar Gárda tagjai – a fekete gárdista egyenruhában és Árpád-sávos zászlókkal – a főtéri Szent Mihály templomból kivonulva indultak a Mátyás-szobor elé, ekkor azonban a kommandósok vették körül őket és az ott várakozó rendőrségi buszokba ültették. Marcel Bonţidean városi rendőrparancsnok nyilatkozata szerint senkit nem vettek őrizetbe, mindössze bekísérték őket a rendőrségre. Az Új Jobboldal tagjait igazoltatták, a rendőrparancsnok szerint a vizsgálatokat követően döntenek arról, hogy megbírságolják-e őket.

Körülvették a sünök a Magyar Gárda csepeli lakossági fórumát - Kiss Róbertet is elhurcolták

Forrás: Kutasi, Lengyel  2009.11.20. 23:35

"Nincs elég pénz és rendőr" - halljuk a választ fentről és lentről egyaránt, amikor szóba kerül az egyre romló közbiztonság hazánkban. Ez hazugság, igenis lenne, ha mondjuk ezt a több busznyi rendőrt levezényelnék Ózdra, ahol a cigánybűnözők megkeserítik az emberek mindennapjait, de Budapesten, mondjuk a Nyugati környékén is szükség lenne rájuk, akadna dolguk bőven a legtöbb aluljáróban vagy sötét utcában. De nem, ehelyett a légynek sem ártó, lakossági fórumot tartó gárdistákat zaklatják... Talán ők okozzák a legégetőbb problémát ma hazánkban, nem a színesfémet (és gyakorlatilag minden mozdíthatót) lopó, rabló, gyilkoló és lincselő cigányok, akik az ő segélyükért megdolgozókat terrorizálják?

A GÁRDA

forrás: Nemzeti Hírháló  2009.07.16. 12:12

Néhány alaptétel mutatóba: ... 16. A Gárda nem indít háborút szuverén állam ellen hamis hírszerzői jelentések alapján.  17. A Gárda nem zár gettóba százezer számra őslakosokat a saját földjükön.  18. A Gárda nem gyalázza más népek ősi szimbólumait.  19. A Gárda nem mondja más népre reflexből, hogy "gyűlölködő".  20. A Gárda nem lop temetőben lélekharangot.  21. A Gárda mindenkin segít, és nem állami költségvetésből származó pénzen, hanem saját költségein, INGYEN!  22. És nem csak addig rak homokzsákot, míg ott van a MÉDIA

Kiskunlacházán járt a Gárda

forrás Magyar Gárda - Kucsera Zsuzsa  2009.05.24. 21:58

A küzdelmet nem adjuk fel. Magyarország nem juthat Palesztina sorsára. Akik ezt eltervezték, bűnösök, és bűnhődni fognak, ahogy azt megérdemlik. És talán lekerül Izrael hirdetőtábláiról a mondat: Gyertek velünk az új hazába, Magyarországra. A rendezvény a végéhez közeledik, énekeljük a Szózatot, a Székely Himnuszt. Mindenki vigyázzban áll. A ráckevei rendőrfőkapitány és a nyomozó is. Mielőtt mindenki elszéled, Kiss Róbert főkapitány még intéz néhány szót a gárdához. Aztán a rendőrséghez is: augusztus harmincadikáig kap a rendőrség lehetőséget Horák Nóra gyilkosainak kézre kerítésére. Ha addig nem történik meg, a Magyar Gárda ismét eljön Kiskunlacházára, és megkeresi őket.

A Magyar Gárda a pénzügyi válság áldozatai mellett

forrás:Magyar Gárda  2009.05.24. 21:30

A Magyar Szociális Fórum, a Civil Nemzeti Csúcs és a Civil Összefogás Fórum felhívására a Magyar Gárda is csatlakozik a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetség által Otthonvédők néven beindításra kerülő mozgalomhoz. A Magyar Gárda mint társadalmi szervezet mindig is kiemelt figyelemmel tekintett a rászorulókra, a bajba jutottakra, mozgalmunk segítségére bármikor lehetett számítani. Így volt ez a békési viharkárok idején, amikor a súlyosan megsérült házak rendbetételében segédkeztünk és a Hernád menti árvizek esetén is, amikor az ország legtávolabbi szegletéből is érkeztek gárdisták, hogy a helyi lakossággal együtt homokzsákokat pakoljanak éjjel-nappal. Elveink szerint nem engedhetjük, hogy az évek óta töretlenül profitáló bankszektor az önhibájukon kívül fizetésképtelenné vált családok életének munkájára rátegye a kezét!

A Magyar Gárda adventi seregszemléje

Fort András  2008.12.27. 15:49

A Magyar Gárda adventi seregszemléje, -2008. dec. 21.- Budapest, Regnum Marianum

A Magyar Gárda országos főkapitányának közleménye

Magyar Gárda, Dósa István  2008.09.05. 22:31
A rendezvénnyel kapcsolatos véleményünk az, hogy okafogyottá vált azzal, hogy Gyurcsány megfutamodott. Ugyanakkor a szocik maguk helyett kirendelték Kolompárt meg a csordáját, a szervezők viszont olyan réteget szólítottak meg, amely kódolja a konfliktust. Szerintünk ennek így semmi értelme, hacsak az nem, hogy tálcán szállítjuk Draskovicsnak a peranyagot, egy 15 perces ütközetben feláldozva mindazt, amit a gárdisták önerejükből az elmúlt egy évben létrehoztak. A Mozgalom hosszú távra tervez, és ezt senki kedvéért nem adjuk fel. Ezt lehet gyávaságnak nevezni, mi inkább olyan felelősségérzetnek gondoljuk, amely megteremtett értékeink megóvásáról szól. - A fentieknek megfelelően megtiltottam az egyenruhás részvételt. A rendezvényen mindenki a saját felelősségére magánemberként vesz részt. Természetesen nem helyeztünk kilátásba semmiféle kizárást ez ügyben.

Dósa István letiltott beszéde!

firrás: Szent Korona Rádió  2008.08.31. 18:19
A Magyar Gárda főkapitánya Zala megyében tartott volna beszédet, de a szervezők nem találták "polkorrektnek". Mielőtt továbblépnénk, meg kell emlékeznünk azokról a hősökről akik Prónay Pál vezetésével a Rongyos Gárda soraiban küzdöttek azért, hogy a Dunántúl magyar terület maradjon. Hősies küzdelemben megakadályozták az osztrák rendőr és csendőralakulatok bevonulását majd az 1921. október 4-ére összehívott nemzetgyűlésen kikiáltották a független Lajtabánságot, melynek vezetőjévé megválasztották Prónay Pált "lajtai bán" címmel. A felkelést nagymértékben segítette a soproni csendőrparancsnok Ostenburg-Moravek Gyula és az általa irányított három század csendőr csatlakozása. A fegyveres ellenállás kényszerítette az antant hatalmakat a soproni népszavazás kiírására.

Fadd: Isten hozta a Magyar Gárdát!

forrás: HunHír  2008.06.22. 12:27
Fadd nagyközség lakóinak együttélési szabályzatát mutatták be szombaton a Tolna megyei település falunapján, amelyre a Magyar Gárda és a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesületének tagjait is meghívták. A szabadság, a tulajdon, a személyi biztonság, az elnyomatással szembeni ellenállás joga alkotmányos jogok, s ezen jogok tiszteletben tartása és védelme az állam elsőrendű kötelessége - ismertette Klárikné Kovács Éva óvónő a szabályzat bevezetőjében. "Fadd nagyközség a legutóbbi időkig a nyugalom szigete volt. Ez a nyugalom eltűnőben van (...). Rajtunk múlik, hogy milyen lesz a jövőnk” - mondta. Fodor József helyi képviselő, akiről hozzászólása előtt külön is kiemelték, hogy maga is cigány származású, a falunapon arról beszélt: szerinte egy nemrég odaköltözött család miatt borult fel a megszokott nyugalom, és vált mindennapossá a fenyegetés Faddon, mert ők azok, akik "törvényen kívül érzik magukat, és az egész falut terrorizálják". Fodor József felolvasta a település szabadságon lévő polgármesterének levelét, aki úgy fogalmazott: ha tényleg jön a Magyar Gárda, akkor "Isten hozta” őket.

Gárda per. Három cigány kérte felvételét a Magyar Gárdába

  2008.06.01. 21:37
Keresztesi Zoltán és fia, valamint annak barátja még pénteken kérte felvételét, miután a Jobbik Magyarországért Mozgalom Árpád-sávos zászlót adott át az okányi polgármesternek, illetve a Magyar Gárda tagtoborzót tartott a Békés megyei községben. Valószínűleg ennek is betudható a meglehetősen rövid, mindössze 26 másodperces úgynevezett híranyag a magát Ertéelklubnak nevező televízió esti híradójában, mely Szellő István felkonferálásában így szólt: "Példátlan biztonsági intézkedések mellett folytatódott a magát Magyar Gárdának nevező szervezet pere a Fővárosi Bíróságon" Szeretném a magát Ertéelklubnak nevező televízió szerkesztőinek a figyelmét felhívni arra, hogy Magyar Gárda szervezet nincs, van viszont Magyar Gárda Egyesület (ami egyébként társadalmi szervezet) és van Magyar Gárda Mozgalom, ami viszont nem szervezet és nem egyesület. Tehát jó lenne, ha a híradó szerkesztői valóban tényszerűen, tájékoztatnák nézőiket, legalább a nevek vonatkozásában. Úgy tudni, hogy a forgalomkorlátozást a Magyar Gárda hétfőn, a Fővárosi Bíróságon folytatódó pere miatt rendelték el. A Fővárosi Főügyészség azért kezdeményezte a Magyar Gárda megszüntetését, mert szerintük a szervezet tevékenysége ellentétes számos jogszabállyal, és sérti a cigányság emberi méltóságát az a felvonulás, amelyet a Pest megyei Tatárszentgyörgyön szerveztek 2007. december 9-én.

Szemben a politikai bűnözéssel

forrás: Nemzeti Hírháló, Karpatia mühely  2008.04.09. 21:01
Beszélgetés Dósa Istvánnal, a Magyar Gárda főkapitányával Az utóbbi hónapok során a legtöbben "megszokták", hogy minden napra jut egy a Magyar Gárdát mocskoló hír, melyet magyarra fordítva kiderült, hogy az ígéretes kezdeményezés erősödik. Pár hete azonban csend van, pedig a szervezet erősödik: népfőiskolát, saját munkaerőpiacot szervez, ami pedig a legfontosabb, önvédő közösséget épít! Hová tűnt a Magyar Gárda a médiából? Azok a demonstrációk, melyek révén a Gárda a köztudatba került - gondoljunk itt például Tatárszentgyörgyre -, egy kicsit háttérbe szorultak. Most az építkezés ideje következik. Minden esetre a felvonulások fontos tanulsága: szervezetünk elég bátor ahhoz, hogy kiálljon, és olyan témákat vessen fel, melyek tabunak számítanak a politikai elit köreiben, de létszáma és így társadalmi súlya még nem elégséges. Eddig kevés időnk volt az igazi célnak élni: erős közösségként példát mutatni az egész magyarságnak arra, hogy összetartva, szolidaritást tanúsítva visszaszerezhető minden, amit ettől a társadalomtól elvettek!

Nyílt levél Vona Gábornak

forrás: MNM - Magyar Nemzetért Mozgalom Balogh Bél  2008.04.07. 21:18
Most még minden bizonnyal sok ember fog megbotránkozni e levelem miatt. Vállalom a véleményemmel járó hátrányokat. Azonban el fog jönni az idő, amikor az élet engem fog igazolni. Addig is arra kérem, ne pártpolitikai szempontok vezessék tetteiben, hanem az ország érdekeit tartsa szem előtt, ami sokkal fontosabb minden politikai érdeknél! Ha ön vezető, akkor kötelessége a békét keresni, nemzeti identitástudattal küzdeni a hazugság politikája ellen. Kötelessége az össztársadalmi probléma ellen fellépnie, nem pedig taktikai manőverekkel lebutítani azt, mert ezzel hozzásegíti Gyurcsány Ferencet és bandáját egy újabb győzelemhez, ami az ország vesztét fogja jelenteni.

Olvasó: nemzőszervét akarta mutogatni cigány Daróczi apja a Gárda-peren

T. Levente  2008.03.13. 13:35
Egy hölgy éppen a kávéautomata géphez tartott, ( Kolompárra és csordájára ott "vigyáztak " a rebiszesek), amikor a Daróczi papa beszólt neki valamit. A hölgyet se kellett félteni, visszaszólt neki, vitába keveredtek, az öreg Daróczi azt kiabálta,"ti fehérek lopjátok szét az országot, ti csak csalni tudtok". A hölgy "megköszönte" nekik "Olaszliszkát", meg az eddigi nyakelvágásokat, lopásokat és félelemben tartást. Ezt követően viccesen megjegyezte, hogy cigánypecsenyét kellene belőlük csinálni, s ha máskor bírósági tárgyalásra jön, akkor ne fogyasszon alkoholt. Erre Daróczi papa fogta magát, lehúzta a sliccét, és ki akarta venni a nemi szervét, azt ordítva közben: "nesze, itt a cigánypecsenye!"

Los Angeles Times: Vona Gábor a magyar szélsőjobboldali politika emelkedő csillaga

forrás: NH  2008.02.17. 02:40
Gyurcsány Ferenc szerzőként mutatkozik be a vezető amerikai zsidó újságban, Tom Lantos, két nemzet hazafija című cikkével, amelynek alapja Gyurcsány blogján a témában megjelent írása és az amerikai képviselő halálának napján kiadott hivatalos nyilatkozat. Nyilván teljesen véletlenül egy napon jelent meg hosszabb szünet után budapesti keltezésű cikk két amerikai lapban, szinte azonos terjedelemben, a Magyar Gárdáról. A vezető liberális kaliforniai lap aggodalmát jól kifejezi a tudósítás végén olvasható sorok: "'Nagyon rémisztő volt látni őket, ott, egyenruhában', mondta a 25 éves Marczali Ferenc, Budapest egyik nagy egyetemének angol-szakos diákja. 'Először azt gondoltam, hogy hatszázan vannak és ez nem sok. Majd azt gondoltam, hogy hatszázan vannak, ami sok! Nem tudom eldönteni, hogy mennyire féljek.'"

Nem dolgoznak a cigányok, de a Gárdának sem engedik

Nemzeti Hírháló, Barikád.hu  2008.01.31. 09:08
A Békés megyei Cigány Önkormányzat azt mondta segít eltakarítani a romokat. Valaki megmondhatta nekik, hogy ott dolgozni kell, nem lopni. Visszavonulót fújtak. Pedig még a Magyar Gárda is felajánlotta a segítségét. Azt nem kérték. Akkor ki fog dolgozni? Kommentár a BEOL fórumából: "Ha már segíteni nem tud, akkor meg mi köze van hozzá, hogy ki segít Lészeg-éknek. A "Felelős cigány politikus" csinál ebből kissebbségi kérdést! Az ilyenek miatt is tartanak ott a cigányok, ahol most." És a felhívás: Lapátot, csákányt hozzunk magunkkal, a munka reggel 9 órakor kezdődik. Várhatóan nem végzünk egy nap alatt, a további időpontokat a helyszínen megbeszéljük. A helyszínen az érdeklődő segítők ismerkedhetnek a Gárdával, a gárdistákkal, és kialakíthatják saját véleményüket a Magyar Gárdáról.

Forrás: Kuruc.info: 600 000 forintot adtak át a gárdisták a nagycsaládosoknak - A multik egy fillért sem

Várhelyi Elemér  2007.12.28. 18:41
A Magyar Gárda kisalföldi szakasza hagyományteremtő szándékkal rendezte első karitatív jellegű rendezvényét, 2007. dec.19-én, mellyel a Família Nagycsaládosok Egyesületének nehéz sorsú családjait támogatta. Közel 600.000 Ft-ot a Gárdisták adták össze, akiknek nagy része szintén nem dúskál a javakban. A nagy cégek elzárkóztak és nem segítettek, sem utalvánnyal, sem bármiféle hozzájárulással.

CSEL ÉS BÁTORSÁG

Szabad Riport Fort András  2007.12.16. 12:47
DEMONSTRÁCIÓ AZ ISKOLAI ERŐSZAK ELLEN Egyszerű, de nagyszerű csel, a kerepesi fáklyás felvonuláson

A MAGYAR GÁRDA TATÁRSZENTGYÖRGYÖN

  2007.12.09. 21:13
Életveszélyesen megfenyegettek cigányok két Magyar Gárda-tagot Tatárszentgyörgyön - tudta meg a HunHír.Hu. Mint arról korábban beszámoltunk, a gárda vasárnap a településen tartja rendezvényét, amellyel a cigánybűnözésre kívánják felhívni a figyelmet.

A Magyar Gárda tagjai munkába álltak

  2007.12.09. 21:11
A Magyar Gárda frissen felavatott gárdistái az ország több pontján elkezdték a nemzetet szolgáló missziójukat. A Gárda alapító nyilatkozata a gárdisták kötelességévé teszi a magyar kultúra és történelem emlékeinek ápolását, s ennek szellemében Budapesten, Szarvason és Szegeden már példamutató eredményeket tud felmutatni a hagyományőrző egyesület.

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!