TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
VÉDERŐ

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Nyílt tábor 2010 -Véderő

forrás: Véderő  2010.06.24. 21:23

A Véderő újabb nyílt, három napos tábort szervez július elején. Ez azt takarja, hogy betekintést engedünk a kiképzéseinkbe, részt lehet venni a tagsággal együtt a feladatok végrehajtásában, elsajátításában. Minden érdeklődőt /hölgyeket is/ várunk szeretettel. A jelentkezési korhatár, betöltött 14. életév. Terepharcászati oktatás, önvédelmi ismeretek, fegyverismeret, lövészet elméleti és gyakorlati oktatása, katonai közelharc, erőnléti szintfelmérés, éjszakai harcászat, különböző taktikai feladatok elsajátítása-megoldása és még számos honvédelmi ismeret. Amit hozni kell: sátor, hálózsák vagy takaró, 3 napra enni és innivaló, váltás fehérnemű, zokni és felsőruházat, rossz idő esetén meleg ruha, Katonai jellegű gyakorló öltözet, bakancs, tűz gyújtására megfelelő eszköz, elemlámpa. Akinek van AIRSOFT fegyver. Szúnyogirtót ajánlatos hozni, mert a terület erdős! Amit tilos a tábor területére behozni:lkohol, drog és egyéb más butító eszközöket. Akinél ilyesmit találunk, annak azonnal el kell hagynia a tábor területét. Viselkedési szabályzat! A három nap alatt katonai rendszabályok lépnek érvénybe a tábor területén. A beosztott vezetőknek és katonai rendészeknek maradéktalanul engedelmeskedni kell a tábor lakóinak. Parancs megszegés esetén a renitens személynek azonnal el kell hagynia a tábor területét. A feladatokat mindenki erőnlétéhez, testsúlyához, neméhez mérten szabjuk ki. Nem arról szól a kiképzés, hogy a résztvevők megszakadjanak.

Haditudósítás Jászkisérről

Bombahir TV  2010.06.04. 06:56

Egyes külföldi újságírók rendszeresen állítják, hogy Magyarországon "neonáci csoportok" katonai kiképzőtáborokban készülnek a hatalomátvételre. A Bombahír stábja két napot töltött a Véderő táborában, keresve ennek nyomait. Lehet, hogy rossz helyen kerestük.

Felhívás a Véderőtől!

forrás: Véderő  2010.04.20. 11:10

Az elmúlt időkben felgyorsultak az események, a jelenlegi helyzetben nem tudjuk önerőből továbbfejleszteni szervezetünket. Adóforintjaiból, akaratlanul is mindenki támogatja az Európai Csendőri Erőt. Felkérjük a nemzeti oldalon lévőket, hogy aki megteheti, legyen a pártolónk, ha csak minimális összeggel is, járuljon hozzá a hazafi bajtársaink kiképzéséhez! Akinek van régi katonai platós-ponyvás teherautója, csapatszállítója, dízel Kraz, Ural vagy bármilyen más típus, és fel tudja ajánlani a Véderő számára, vagy elfogadható áron megvételre, kérem jelezze! Segíteni tudtok úgy is, ha ismertek olyan személyt, aki rendelkezik hasonló eszközzel. A kérés sürgős, ezzel kapcsolatban a  E-mail –ra várjuk a leveleket. Köszönjük, ha mellettünk álltok a Szent Korona szolgálatában!

Sorban zárják ki a gárdistákat...

forrás: Véderő  2010.03.17. 22:22

Az Új Magyar Gárda Mozgalom korrupt módszerekkel zárja ki sorban a tagjait, de a lényeg csak most következik: azok a gárdisták kerülnek lapátra, akik már régi tagjai a Mozgalomnak és rengeteget áldoztak a gárdáért! Vajon ezek az emberek olyan hatalmas bűnt követtek volna el? Nem egyáltalán nem történt ilyen dolog, viszont valami okból kifolyólag meg kell szabadulni tőlük. Sorozatosan jönnek az értesítések „KIZÁRTAK” és nem tudom miért? Folyamatosan próbálom összerakni a lapokat a sok történetből és arra a megállapításra jutottam, hogy alapjában véve mindenkinek egy és ugyanaz a története annyi különbséggel, hogy az indokok másak, de tisztán látszik, hogy itt nem egy legális ügyről beszélünk. Miért? Az első szempont, hogy egy Jogilag feloszlatott szervezetből nem is lehet kizárni senkit, hiszen nem létezik. A következő felvetés, a Magyar Gárdának van egy Szolgálati és Szervezeti Szabályzata, melynek nem betartásával történnek a kizárások. Jól értelmezhető a következő történetből, hogy valami nagyon nincs rendjén a Gárda működésében és azoknak, akik belátnak a színfalak mögé menniük, kell!

Interjú a Véderő főparancsnokával - Eszes Tamással

forrás: Véderő, Revidius  2009.12.04. 08:51

Mikor és milyen céllal alakult meg a Véderő? A 2008-as szeptemberi megmozdulások idején alapítottuk meg néhány, egy másik szervezetből kivált tisztel a Véderőt. Célunk a mai fiatalság szervezett honvédelmi kiképzése és az önvédelem megtanítása, mert nincs ma olyan nem hivatalos szervezet, ahol ezt elsajátíthatnák a nemzeti oldal fiataljai. Milyen követelményeknek kell megfelelnie azoknak, akik a Véderő tagjai szeretnének lenni? Nos, először is sokan nem tudják,hogy hozzánk kétféleképpen lehet bekerülni. Van egy úgynevezett civil ruhás egysége minden megyei állománynak ahova az egyenruhába bújni nem kívánók, valamint azok az alább felsorolt feltételeknek nem megfelelő személyek kerülnek.

A fegyvertartásról

forrás: Véderő  2009.12.04. 08:42
115/1991. (IX. 10.) Korm. rendelet a kézilőfegyverekről és lőszerekről, a gáz- és riasztófegyverekről, valamint a légfegyverekről és a lőterekről. A polgári használatra szolgáló kézilőfegyver (a továbbiakban: lőfegyver) a lőszer, a gáz- és a riasztófegyver, a légfegyver gyártásának, belföldi kereskedelmének, megszerzésének, tartozásának, behozatalának, kivitelének és nyilvántartásának; a lőtér, a lőfegyver-, és a lőszertárolóhely engedélyezésének, nyilvántartásának és használatának szabályozása, továbbá az állampolgárok ezzel kapcsolatos jogainak biztosítása, valamint a közbiztonság és a természet védelme és a lőfegyverekkel kapcsolatos balesetek megelőzése érdekében a Kormány - az állam- és közbiztonságról szóló 1974. év 17. törvényerejű rendelet 12. §-ának felhatalmazása alapján - a következőket rendeli el:

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!

forrás: Véderő  2009.12.04. 08:12

Nemzeti Ellenállás 2008 - video

A VÉDERŐ bemutatkozása

forrás: Véderő  2009.12.04. 07:52

A Véderő  egy, a magyarság, a Magyar haza védelméért alakult mozgalom, melynek tagjai megcsonkított országunk fennmaradásáért harcolnak. Nemzetünk mostanra kizsákmányoló tolvaj politikusok, milliárdos bűnözők, embertelen viselkedésükről hírhedt rendfenntartó erők és hitvány jövevények, idegen nemzetségek melegágyává lett. Ébredj Magyar! Ha most nem ébredsz, soha többé nem lesz ébredésed! Állj közénk és tudd: van kire számítanod Magyar Hazádban!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!