TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
MEMENTO

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Emlékezés a két világháború magyar halottaira

Siklósi András  2010.05.27. 21:07

Emlékezzünk

  2010.02.11. 18:59

Még kimondani is sok. Ennyi volt a második világháború (1939-45) embervesztesége a Budaörs és Budakeszi között található magyar-német katonatemetőben felállított fekete márványoszlop felirata szerint. A temető magyar-német államközi egyezmény alapján jött létre, a munkálatokat a Német Hadisírgondozó Szövetség (Volksbund Deutsche Kriegsgräberfürsorge) felügyelte és részben finanszírozta. Az alábbi ismertető a honlapjukon (www.volksbund.de) található anyag alapján készült. A második világháború magyar áldozatainak száma (a temetőhöz tartozó múzeum adatai szerint). - A nyugati táborokban és légitámadásokban meghalt: 40.000 - Nem tért haza (polgáriakkal együtt): 100.000 - A frontokon elesett: 160.000 - Polgári halottak (Budapest ostroma, légitámadások): 100.000 - Koncentrációs táborokban meghalt: 350.000 - A Szovjetúnióban meghalt: 505.000 - Eltűntek (valószínűleg meghaltak): 100.000 Teljes magyar emberveszteség: 1.355.000

Február 11

Lengyel Károly  2010.02.11. 12:05

Amikor a szovjetek behatoltak a sziklakórházba, az oda összezsúfolódott betegeket, haldoklókat, nőket, gyermekeket, és idős embereket, akik nem tudtak, vagy nem mertek próbálkozni a Vár elhagyásával, lángszóróval gyógyítottak, illetve juttattak át őseikhez mindenkit. Nem volt kivétel. Még a golyót is sajnálták, hogy irgalomból ne elevenen égjenek el a rokkantak és a többiek. Az a mérhetetlen cinizmus, ami ezt a végső ostromot jellemezte az ostromlók részéről, semmiféle katonai paranccsal nem magyarázható. Nincs, és nem is lehet indokot felhozni tízezrek lemészárlására. Egyetlen nap alatt több tízezer embert szó szerint megsemmisítettek. A vérgőzös ázsiai horda, akiknek a nyomában csak halál járt, a magát megadók felé irgalmat alig tanúsított, végig erőszakolta szinte egy egész korosztályát a magyar  lányoknak és asszonyoknak. Nem véletlen, hogy 1945 augusztusában kiemelt helyen foglalkozott az ideiglenes nemzetgyűlés az addig a magyar lélektől idegen művi terhesség-megszakítás tömeges lehetővé tételével. Olyan tömeges volt az erőszak nyomán várandóssá vált nők száma, olyan ugrásszerű volt a vérbaj, és más egyéb nemi betegségek megjelenése, hogy az a magyar társadalom számára szinte elviselhetetlen volt.

TISZTELET A HŐSÖKNEK, AZ ÁLDOZATOKNAK

Audie  2010.02.10. 23:31

Nem múlhat el nap, hogy az áldozatokra ne emlékeznénk.Nemcsak az évfordulókon, de mindennapjainkban is emlékeznünk, és okulnunk kell! A mesterségesen államilag szított, és támogatott bűnözési hullám még nem szűnt meg. Sőt egyre növekszik. Erről a veszélyről nem szabad megfelejtkeznünk egy percre sem. Mert bármelyikünkre ott leselkedhet, bármikor. Kötelességünk magunkra és egymásra figyelni, mindig, és segítő kezet nyújtani a bajba jutottaknak. A durvaság és brutalitás jelen van mindennapjainkban. Nem csak lelki de testi éppségünk is bármikor veszélybe kerülhet. Ezért össze kell fognunk, hogy mindig számíthassunk egymásra. És ne csak védekezzünk, de előre felkészüljünk, s ha kell megtoroljunk. Mindennapi hőseink tisztelete erre is kötelez bennünket. Ezért a gyávaság, a hallgatás bűn, nem méltó az utódokhoz, akik büszkén és tisztán akarnak az Úr elé állni, ha eljön az idő. A tisztelet és alázat csak erővel, renddel párosulva lakothat egységet. A tisztelet nem csak megadnunk kell az arra érdemeseknek, de tetteinkkel rá is kell szolgálnunk, hogy magunknak is kivívjuk azt. S ha tetteinkkel erre rászolgáltunk, akkor meg is kell követelnünk.

Trianon - video

olvasónk küldte  2010.01.18. 09:53

Juhász Gyula: Trianon, zene: Kormorán

Egy kis történeti visszatekintő

forrás: Indavideó  2009.11.23. 21:36

Benjamin Harrison Freedman (NY,1890-1984) Zsidó családban nőtt fel és zsidó vallás szerinti nevelésben részesült. Üzleti karrierje során ő lett a Woodbury Soap Company cég fő tulajdonosa. Tanúja volt és bizonyos fokig közvetlen résztvevője azoknak a politikai és pénzügyi manipulációknak, amelyek elősegítették a kommunizmus hatalomra kerülését és Izrael, mint cionista állam létrehozását, valamint az amerikai politikai élet és tömegtájékoztatás zsidó hegemónia alá kerülését. Mint a zsidó érdekek képviselője bejárása volt az Egyesült Államok hét elnökéhez. Szakított a judaizmussal, és áttért a katolikus hitre. A zsidó történelemben és kultúrában szerzett jártassága és kutatásai eredményeként arra a meggyőződésre jutott, hogy a zsidókra és a judaizmusra vonatkozó közkeletű elképzelések részben tévesek, és még magukat ezeket a kifejezéseket is el kell utasítani.

Memento mori!

Audie  2009.10.28. 22:49

Beszélt legfőbb hivatásáról, mely többször is visszakapott életének legfőbb célja. S ez nem más, mint mindent elmondani, és emlékeztetni. Mert nem engeheti feledésbe merülni azokat az áldozatokat, melyeket az egyszerű magyar hazafiak hoztak.  Ő Soha nem hallgathat a történtekről,  emberi sorsokról, s a rákövetkező megtorlásokról, kínzásokról, melyeket az akkori és mai kommunisták igyekeznek elhallgatni, elhazudni, vagy letagadni, elbagatelizálni, és utólag meghamísítani Nincs bocsánat! A bűnösöknek bünhődniük kell! És mi sem feledhetünk soha! Sosem bocsájthatunk meg! Emlékezzünk, és készüljünk a halálra is ha kell!

Szálasi Ferenc végrendelete

forrás: Jövönk.info  2009.09.29. 10:08

... Köszönöm a hitedet. Köszönöm a serkentésedet. Köszönöm a hűségedet. Köszönöm minden szívdobbanásodat. Imádottam! Te tudod mindenkinél jobban, mi voltam. Te tudod a legjobban, hogy lépéseimet sohase vezették becsvágy, hatalomvágy, aljas szándék, hanem mindenkor és minden körülmények között halálosan szeretett Nemzetem önzetlen szolgálata. Harcban és küzdelemben becsületesen megállottam helyemet, nevemre folt nem esett, nevemet nem tudhatta bemocskolni még a fékétvesztett vak és süket győlölet sem, amely hónapokon át mocskolt, szidalmazott. És hogy mindezt az emberfeletti megpróbáltatást töretlen lélekkel elbírtam, az emberek között elsősorban és egyedül Neked köszönhetem imádott, együtt meghurcolt Édesasszonyom, a Te serkentésednek, annak, hogy velem együtt jártad a Kálváriát.

Egy betiltott film kapcsán...

Audie  2009.09.29. 08:04

Ha nem törődünk a múltunkkal, ha eltagadják előlünk, megmérgezik a jövőt! Nem okulhatunk az eltitkolt hibákból. Emlékezni nem csak kegyeletből kell, hanem azért is, hogy a korábban elkövetet hibákat elkerülhessük, kijavíthassuk. A bűnöket pedig ne hagyjuk megtorlatlanul! Felelősség a múltért egyúttal felelősség vállalást jelent a jelenért és a jövőért. Aki nem vállal felelősséget a tetteiért az GYÁVA! Aki elköveti a bűnöket az GAZEMBER! Aki támogatja ezt, maga is bűnt követ el, s épp olyanná lesz, mint akit bátorít ebben, mint akit rejteget. A jelenlegi párt- és pénzemberek tömege ilyen! Minthogy egy egész nemzet ellen követték, s követik el folyatólagosan e bűnöket, ezért nem csak bűnös, gyáva gazemberek, hanem NEMZETÁRULÓK!

Szilánkok a balkáni háború magyar vonatkozásairól

forrás: ECHO TV  2009.05.10. 18:41

A magyarokat megpróbálták egymással szembe állítani, és felhasználni önző aljas célokra.

 A Kapu film készített egy kétrészes filmet "Magyarok a balkáni háboruban" cimmel.

A filmet, melyben Rozsa Flores Eduardo is megszólal az Echo TV vetítette., Sok olyan részletet tartalmaz, mely mindezidáig nem volt ismert, vagy csak nagyon kevesek számára. Mivel az Echo TV sokak számára nem fogható ezért olvasóinkat is szeretnénk megismertetni ezekkel a tényekkel.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!