TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
ÁLDOZATOK

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Így dolgoznak a kifosztók

SZRTI - Audie  2010.08.29. 14:58
Ami igazán megdöbbentő, az nem az a szemérmetlen haszonlesés, amit a bankok, brókerek és az ügylet többi haszonélvezője produkált. Számunkra az igazán megdöbbentő, az a módszer amivel az APEH operál. Furcsa (vagy talán nem is annyira furcsa manapság?), hogy az APEH szemét nem szúrja a feltehetően bűnözői életmóddal  szerzett vagyontárgyak, ingatlanok megszerzésének legalábbis megkérdőjelezhető tisztessége (értsd legális módja, adózás s egyéb illetékek tekintetében). Itt nem csak a drogokból, uzsora kölcsönökből, betörésből futtatásból, stb., származó vagyonosodásra gondolunk, hanem a fehérgalléros  és politikai összefonódással valamint egyéb gazdasági - és pénzügyi visszaélésekkel kapcsolatos vagyonszerzésre is. S nemcsak, hogy nem szúrja a szemüket, de a vizsgálódásokat sem teszik meg hivatalból. Igaz, más hatóságok se nagyon vizsgálódnak, noha visszajelzést épp eleget kapnak. Ilyenkor gyakorta hivatkoznak arra, hogy írásos feljelentést várnak, ám védelmet nem kap, aki merné vállalni a tanúskodást. Csoda-e hogy inkább névtelenségben kívánnak maradni, akik egyáltalán  szólni mernek a látottakról, tapasztaltakról. Ez a szelektív vakság és süketség, s az ezt követő tétlenség azért olyan szembeszökő, mert az APEH a nem fent leírt körhöz tartozó egyszeri ügyfelekkel szemben, fáradtságot s pénzt nem kímélve végtelenített adósságokat képezve zaklatja őket; írásban, és behajtói által. Akár évekre visszamenőlegesen, a már kifizetett tartozások ellenére is. Ha a videóban elhangzott szituációk ismerősnek tűntek, az feltehetően nem a véletlen műve. Már csak azért sem, mert többektől hallotunk már ilyen, és hasonló eljárásokról, ügykezelésről.

SZENT IMRE

forrás: Napifoto.com  2009.12.15. 08:43

Ez bizony már az én bajom... De tényleg. A jótét lélek nekem ugyan nem volt hajlandó mondani hogy mire gyanakszik, de a papíroson ottan van kérdőjellel az is, hogy "H1N1?" ... De ha mégis? Ez a "maga baja" kijelentés valahogy nálam nem fér bele a transzcendentális orvos-képbe... Persze lehet, hogy azért, mert már megest egy nyűgös vénember vagyok. Mindenesetre egy halálbíró annak idején állítólag több részvéttel tudta kiejteni a kötél szót, mint eme nemes hölgyemény a véleményét... Nem akarom én most kibulizni hogy hájjal kenegetés meg ilyesmi... De egy ORVOSnak nem kéne legalább akkor meggyőzni a konok renegátot, hogy "de ember! akkor meg miért nem akar a kórházban maradni, hiszen itt azért gyógyszert kap, stb. stb. stb. Mert ha nem, akkor meg teccik dögleni esetleg..." Persze lehet, hogy idealista vagyok, és akkor ez tényleg az én bajom...

Eü központokat építgető izraeliek

olvasónk küldte  2009.11.17. 16:44

A csőd szélén álló alapellátást végző településeket befektetők járják. Rendkívül kedvező az ajánlatuk. Egészségügyi központot építenének minden nagyobb településen, a költségeket ők állják! Micsoda tőkeerősek lehetnek ezek a befektetők, ugye? Semmi mást nem kérnek, csak azt, hogy egy patikát is működtethessenek a központ mellett és az orvosi praxis jog ne lehessen az orvosé, hanem a befektetőé. Az orvosok így egyszerű alkalmazottakká válnak. Mi ebben az érdekes? A „tőkeerős” befektető egy izraeli cég, természetesen. Viszont van egy apróság. Az egészségügyi központok létesítését az állam támogatja!!  Az állam ad 90% tőkét a MI pénzünkből, a befektetőnek csupán 10% önerőt kell biztosítani. Az egészségügyi központok építéséhez szükséges 90%-os állami támogatást csak egy pályázó nyerheti meg. Olyan, mintha a pályázatot testre szabták volna…!

Oltogatnak...

olvasónk küldte  2009.11.17. 16:35

Bevezetnék az egészségügyi bírság intézményét is... Valójában ezért nem tud velem mit kezdeni az ÁNTSZ, pedig nyilvánvalóan szívesen kibeleznének, csak az a baj, hogy bármilyen elindított vizsgálat során ki fog derülni, hogy nem én, hanem ŐK szegik meg sorozatban szinte az összes hatályos jogszabályt. Ez pedig nagy égés, ugye.... Nem csoda, Székely Tamás sajnálkozva jelentette ki a napokban, hogy még 4 millió oltást be kell adni, mielőtt az oltóanyag exportálhatóvá válik. Nocsak, hát itt van a kutyus elásva.:-) Az éppen most, a fülem hallatára felindultan a TV-kamerába dadogó/fröcsögő Ócsai Lajos semmiféle konkrét jogszabályi alapot nem tudott felemlíteni a joghátrány kiszabásának alapjául, csak azt, hogy az ki lesz szabva. Szép. Holnap sajnos megint kénytelen leszek az ügyészséghez fordulni. Védelmet kell kérjek, mert alapvető jogaimat támadja jogellenes eszközökkel néhány begőzölt köztisztviselő. Nem mintha nem oltanék, de a fenyegetés befolyásolja a felelős döntéshez szükséges cselekvési szabadságomat. Ehhez pedig senkinek nincs joga. Az ÁNTSZ vezetése nagyon ott billeg egy bűncselekmény-sorozat határán. Még időben vissza kellene őket pofozni a helyükre. Láncot a nyakukra, lakatot a pofájukra.

...ami nem tartozik rád!

forrás: Vitaminszabadság.com  2009.09.25. 08:10

A helyzet az, hogy a világ egy üzleti vállalkozás és mindent a profit irányít. Az egészségügyi hatóságokat a gyógyszerlobbi pénzeli, így olyan eredményeket fognak MINDIG kihozni, amelyek a gazdaságosság (fordítsd így „minél nagyobb profit”) mellett szólnak. A sertésinfluenza valódi célja a tömegeknél fellépő mellékhatások „hatékony kezelése” lesz fantasztikus, széles spektrumú, vadonatúj gyógyszerekkel. (Melyeknek újabb mellékhatása lesz, de arra is van megoldás egy még fantasztikusabb kemikália személyében. Még szerencse.) Az alábbiakban összeírtunk egy felsorolást arról, hogy miket kellene tudnod a sertésinfluenza elleni oltásról.

Gondolatok az egészségügyi központokat építgető izraeliekről

  2009.07.09. 12:01

A csőd szélén álló alapellátást végző településeket befektetők járják. Rendkívül kedvező az ajánlatuk. Egészségügyi központot építenének minden nagyobb településen, a költségeket ők állják! Micsoda tőkeerősek lehetnek ezek a befektetők, ugye? Semmi mást nem kérnek, csak azt, hogy egy patikát is működtethessenek a központ mellett és az orvosi praxisjog ne lehessen az orvosé, hanem a befektetőé. Az orvosok így egyszerű alkalmazottak.Mi ebben az érdekes? A “tőkeerős” befektető egy izraeli cég, természetesen. Viszont van egy apróság! Az egészségügyi központok létesítését az állam támogatja. Az állam ad 90% tőkét a MI pénzünkből, a befektetőnek csupán 10% önerőt kell biztosítani. Az egészségügyi központok építéséhez szükséges 90%-os állami támogatást csak egy pályázó nyerheti meg. Olyan, mintha a pályázatot testre szabták volna. Mivel a másik fél szervezetten működik, mi is csak szervezetten, egymással összefogva vehetjük fel a harcot, nincs más megoldás. A tönkretétel szép lassan mindenkit elér, társadalmi, gazdasági helyzettől függetlenül – kivéve a politikusokat és azokat, akik végrehajtják a népirtást .

Horváth Ágnes bűnrészes...

Molotov  2008.06.19. 10:27
Horváth Ágnes bűnrészes... előre megfontolt szándékkal elkövetett sorozatgyilkosságban! A zseniálisan végrehajtott egészségügyi reform újabb aljassága, hogy a császármetszéssel szülő nők esetében eddig három varrattal történt a feltárt terület lezárása, most kitalálták, hogy csökkenteni kell a költségeket. ... Van egy mutató, amely erre ad statisztikailag kimutatható választ. Hány beteg hal meg a mentő kiérkezése és a kórházba kerülés között a mentőben. Ez a szám szignifikánsan emelkedett, mintegy háromszorosára a reform kezdete óta. ... A háziorvos kiállítja azt, tehát a tb fizeti a vizsgálat költségét. Sikerült a beteget kétszer megsétáltatni, várakoztatni a jó nagy nullás megtakarításért, illetve nem szabad elfelejtkeznünk arról, hogy ez plusz költséget okozott, mivel be lett vonva a háziorvos. Ugyancsak okos megoldás Ágikáék részéről, hogy aki a munkahelyén sokat ül monitor előtt csak akkor veheti igénybe a tb által támogatott szemvizsgálatot, ha eltitkolja, hogy a feladatköréhez tartozik a számítógépen végzett munka. Amennyiben bevallja, akkor a vizsgálat költségét ki kell fizetnie vagy neki, vagy a munkahelyének.

Felmentették a gondatlan veszélyeztetéssel vádolt sztárszülészt

forrás: INDEX  2008.02.16. 09:22
Első fokon felmentette a bíróság a MÁV-kórház sztárszülészét. H. Szabolcs egyik páciense meghalt a szülésben, ugyanaznap egy másik, szintén a kezelése alatt álló szülő nőnél pedig komplikációk adódtak, neki a méhét ki kellett operálni. A bíróság szerint az orvos minden szükséges intézkedést megtett. Felmentő ítéletet hozott kedden első fokon a Pesti Központi Kerületi Bíróság H. Szabolcs, az ismert fővárosi szülész-nőgyógyász büntetőperében. H. Szabolcsot az ügyészség két rendbeli, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel vádolta.

Lőrincz János az egészségügyi "reform" újabb áldozata

  2008.02.05. 16:55
Az országra kényszerített egészségügyi "reform" embertelenségét példázza Lőrincz János 44 éves budapesti lakossal történt szörnyűség. E hír kiadása előtti percekben, Kvacskay Károly, Lőrincz János munkahelyi vezetője hozta a gyászhírt: Lőrincz János vasárnap, február 3-án, délelőtt tíz óra körül a kórházban meghalt. Ezermester, mindenhez értő, életerős ember volt. Második gyermeke alig két éves. Isten nyugtassa a magyarországi egészségügyi "reform" újabb áldozatát! Lőrincz János ügyére Sajtószolgálatunk visszatér. Budapest, 2008. február 3. MVSZ Sajtószolgálat

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!