TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
KÜLFÖLD

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Ismét randalíroztak a zsidó telepesek

Jövőnk.info - Fenyvesi Áron  2011.05.05. 11:34

A zsidó fegyveresek közbeléptek, és elrendelték, hogy az ott dolgozó emberek hagyják abba a felújítási munkálatokat... Nem ez volt az első alkalom, hogy az otthonaikat javító munkásokat zaklatásoknak teszik ki, az izraeli erők állandóan jelen vannak és igyekszenek megzavarni a felújítási munkálatokat. Hebronban az ultra-cionista telepesek két közössége is jelen van, akik most átköltöztek a palesztin város belső területeire, és a randalírozó telepeseket mintegy 1500 izraeli katona védi. Az Ash-Shuhada utca 1990-ben szűnt meg végleg működni, korábban a helyi gazdasági élet központja volt. Az utca nemrégiben újra megtelt élettel, ezt követően költöztek oda a telepesek, hogy ellehetetlenítsék a körzet megújulását.

Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt

SZRTI - Audie  2011.04.20. 17:40

A biztonsági erők március végén kétszer is rajtaütöttek az otthonukon, a lány családját azzal fenyegették, hogy árulják el Ayat tartózkodási helyét vagy különben lerombolják a fejük felől a házat. Miután a biztonsági erők kicsikarták Ghermezi családjából lányuk búvóhelyét, a család nem hallott többé Ayatról. Ezután kutatni kezdtek lányuk után, a rendőrség azt állította, hogy semmit sem tudnak róla, de megpróbáltak a családból kikényszeríteni egy igazolást, miszerint lányuk már korábban eltűnt. Április végén aztán kaptak egy névtelen telefont, mely tudatta velük, hogy Ayat egy katonai kórházban fekszik és kómában van. A kórházban az orvosok megerősítették, hogy Ayat kómába esett, miután több alkalommal is megerőszakolták, így került kórházba. Ám végül az orvosok előfeszítései ellenére sem sikerült az életét megmenteni. Eddig is sok nőt raboltak el, vagy tartóztattak le Bahrain-ben, köztük orvosokat és egyetemi oktatókat hallgatókat a helyi biztonsági erők.

Egy füst alatt?

SZRTI - Audie  2011.03.25. 11:38

Ám Slota problémája pikk-pakk megoldható, másként is. A területnek önrendelkezést kell biztosítani, így még a költözéssel sem bajlódni, aztán aki akar, ott marad, vagy oda költözik, aki akar, elmegy. De semmi képen sem Slotának kell eldöntenie, hogy ki maradjon, s ki menjen. Javasoljuk, hogy a Szlovák Nemzeti Párt elnöke először is vegyen részt egy masszív alkohol elvonó kúrán, - mert ostoba szeszgőzös fecsegéseivel már túlságosan is mérgezi a levegőt maga körül. - Ködös elképzelése erről a bizonyos kitelepítésről is csak arra jó legfeljebb, hogy a korlátoltabb szlovák és magyar lumpen elemeket ismét egymásnak feszítse, - ám a józan és tisztánlátó szlovákok, s magyarok, már nem ugranak be egy alkoholista uszításainak.

EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK

Elhallgatott hírek  2011.03.18. 16:37

A PressTV jelentése szerint Egyitomban egyre erősödnek azok a hangok, hogy Izrael ellenség és újra át akarják gondolni az Izraelnek szállítandó gáz mennyiségét. Kiváncsian várjuk a fejleményeket. A világsajtó MÉLYEN HALLGATOTT arról - beleértve a hazai cionsajtót is-, hogy az amerikai külügyminiszter csúfos kudarcot vallott Egyiptom-i és Tuniézia-i látogatása során! Nálunk még a hírekben sem mondták ezt be, képeket meg végképp nem adtak. Hillary Clinton gyorsan elhúzott a két államból. Tunéziából még jöttek képek róla, de Egyiptomban szinte semmi. A nagy hírügynökségek azt sem írták meg, hogy végül is kivel tárgyalt Egyiptomban Clintonné? És mi lehetett a téma? Hja kérem, új szelek fújnak az arab sivatagokban is, nemcsak Kínában, ahol az amerikaiakat már ülőhellyel sem kínálják.

AZ EGÉSZ VILÁG JAPÁNRA FIGYEL

Elhallgatott hírek  2011.03.18. 16:01

A mai hírek még ennél is súlyosabbak, mint ami fentebb olvasható. A CNN-ben napok óta az atomkatasztrófával foglalkoznak és nemcsak Európát foglalkoztatja ez a kérdés, hanem már nálunk is sürgetik a paksi erőmű ellenőrzésését. Ahol már legalább háromszor voltak kisebb balesetek. Az már előre látható, hogy Japán képtelen megbírkózni a bekövetkezett bajokkal. Nem tudják a károsultakat sem menteni, sem ellátni, ahogy kellene. Mindenféle hiánnyal küszködnek, a benzintől kezdve mindennel baj van. A hatalmas Tokió megbénult és rettegésben élnek. És tegyük fel, ha le is tudják állítani az erőmű sugárzását, azt már nem fogják egyhamar újra üzemeltetni. És akkor mi van a hatalmas anyagi károkkal, ahol városok tucatjai omlottak össze. A termelésben és gazdaságban is súlyos fennakadások lesznek. Miközben Japán a világ 3-dik gazdasága volt, az USA és Kína után. Az is világosan látszik, hogy a japán atombaleset most már a Csernobil-i történethez fog tartozni. Lassan egy hét után a szakemberek bevallották, hogy nem voltak felkészülve arra, hogy mit kell tenni, ha több reaktorban lesz baleset. Megjegyezzük, hogy Pakson is több reaktor van. gy fejlődő országban már ezrével betegedtek volna meg kolerában és tífuszban. Még a japánok legendás fegyelmezettsége mellett is felüthetik fejüket a betegségek, ha a hatóságok nem találnak megoldást az áldatlan állapotokra. Az ellátás javítását és a helyreállítási munkálatokat azonban az időjárás is zavarja. Tegnap hatalmas hóesés zúdult a katasztrófa sújtotta térségre, és mínusz két fokig süllyedt a hőmérséklet.

Majd ha Japán összeomlik...

Fort András  2011.03.11. 17:04

A történelem egyik legnagyobb földrengése és a mindent elsöprő cunami... A jen meredeken zuhan, sokaknak bántotta szemét az erős japán gazdaság. De nem léteznek tektonikus fegyverek ugye? A történelem egyik legnagyobb földrengése volt Japánban. A jen meredeken zuhan... 5-15 méteres cunami kelt útra a Csendes-Óceánon... Március 11-én, helyi idő szerint délután 3/4 3-kor igen erős, a Richter-skála szerinti 8.9-es földrengés rázta meg Japánt. A földrengés epicentruma Honsu sziget közelében, Sendaitól 130, Tokiótól 370 km távolságra volt. A főrengést még háromnegyed órán belül több erős utórengés is követte, ezek közül egy meghaladta a Richter-skála 7-es fokozatát. Két nappal ezelőtt, március 9-én ugyanezzel az epicentrummal már történt egy 7.2-es földrengés. A hatalmas erejű földmozgást követően 5-15 méter magasságot is elérhető szőkőár indult útjára, a Csendes-Óceánon. A Japán Meteorológiai Intézet és a csendes-óceáni Szökőár Előrejelző központ egyaránt szökőár riasztást adott ki, mely Japán, Oroszország, Guam, a Mariana-szigetek, Marcus-szigetek, Wake-sziget és Tajvan területére érvényes. További országokban egyelőre figyelmeztetés van érvényben, amit szükség esetén riasztási szintre emelnek. Pár évvel ezelőtt azt mondta egy bankár: "Majd ha Japán összeomlik, akkor kezdődik az igazi összeomlás a világgazdaságban." Rövidesen eldől, igazat mondott-e...

Túsztárgyalás Kina módra

  2009.08.23. 21:10

Szabadság vagy halál - USA hazafiak

Fort András összeállítás  2009.05.21. 11:17

Már évek óta szerveződik ott is a nemzeti ellenállás, a "Mi vagyunk a nép!" - jelszavával. Egyes elemzők 2010-re prognosztizálják a forradalom, majd a polgárháború kitörését az Amerikai Egyesült Államokban. Számukra és a többi nemkívánatos, vagy veszélyesenek tartott emberek számára már felépítették, az ÚJREND koncentrációs táborait szerte az államokban IS! Az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma által létrehozott ügynökség, a FEMA, (Federeal Emergency Management Agency) felügyelete alá tartozó táborok. Világszerte elkészültek a "FEKETELISTÁK mely mindazon gondolkódó, és cselekvő harcos emberek neveit tartalmazza, akik kimondják amit hivatalosan titkolnak, akik fellépnek az ÚJVILÁGREND részeresei ellen, mint pl. a nagy gyógyszergyártók, titkosszolgálatok, gazdasági és titkostársaságok ellen. Sőt nálunk is készülnek új börtönök építésére. Nem árt figyelemmel kisérni ezt is.

Chávez 39 olajipari szolgáltató céget államosított

forrás: Jövönk.info  2009.05.12. 20:02

GÁZA ÉS A GÁZ

forrás: FEEK  2009.05.10. 21:10
2000-ben a Gázai-övezethez tartozó partszakasztól nem messze jelentős gázkészleteket fedeztek fel. A palesztínokkal kötött 1999-es szerződés alapján az olaj- és gázlelőhelyek feltárásának joga 25 évig a British Gas-t (BG) és az athéni székhelyű Consolidated Contractors International Company-t illeti meg (CCC). A BG 2000-ben csak két fúrást végzett, összesen 1400 md m3 készletet találtak, ennek értéke kb. 4 md $. A gázmezőkhöz kapcsolódó jogok 60%-ban a BG-t, 30%-ban a CCC-t, 10%-ban Palesztína befektetési alapját illetik meg. A Gázai-övezet környékén feltárt tengeri lelőhelyek 60%-a jogilag a palesztínoké. A Gázai-övezetben körülbelül 3000 halász tevékenykedik a partmenti vizeken. Az Arafat és Rabin által aláírt, 1994. május 4-én kelt Gáza-Jerikó egyezmény 20 tengeri mérföldben jelölte meg ennek a partmenti sávnak a szélességét, melyet északról izraeli, dél felől egyiptomi vizek határolnak. Az egyezmény egy keskeny partmenti csíktól eltekintve mindenféle halászati és gazdasági tevékenységet engedélyezett. A palesztínok ezután hat éven át zavartalanul halásztak. 2000-től az izraeli hadsereg rendszeresen fenyegetni és zaklatni kezdte a 6 mérföldnél beljebb dolgozó halászhajókat. Hogy miért, azt nem közölte a palesztínokkal. A kimondatlan határvonalat a fegyverek jelölték ki.  Arafat 2000 szeptember 27-én behajózott a parttól 19 mérföldnyire, hogy személyesen gyújtsa meg az első adag kitermelt gázt. Egy izraeli olajtársaság ugyan vitatta a palesztínok tulajdonjogát, de a keresetet az izraeli bíróság elutasította.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!