TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
JÖVŐNK

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Készül az újabb provokáció

Jövönk.info Bükkfalfvi Roland  2011.05.05. 11:16

Tekintettel arra, hogy a gyöngyöspatai felsült akcióba mennyi pénzt és energiát beleöltek, várható volt, hogy nem nyugszanak bele a kudarcba. Már azon esemény előtt írtunk róla, hogy a körülmények baljósak, és gyanúra okot adó jelek vannak, melyek szerint itt nem babra megy a játék. Itt már nem politikai csatározásokról van szó. A céljuk, hogy vér folyjon. Nyomatékosan felhívjuk az érintett szervezetek figyelmét, hogy ne üljenek fel a provokációnak! Azon felül, hogy szempontjukból (és a nemzet szempontjából) már Gyöngyöspata sem volt sikeres, ezúttal nem biztos, hogy Pintér (kormányérdekű) közbelépése ismét megakadályozhatja a tragédiát.

TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról

TRMSZ - Jövőnk Info  2011.05.02. 16:41

Április 30-án és május 01-én a továbbra is fennálló nyomorúságos ellátmányra figyelemmel, kollégáink kérésére mindkét napra szintén közel 100 főre rendeltünk meleg ételt. Meg nem erősített információ szerint a Nyírbátorból érkező KR-i kollégák április 30-án sem enni, sem innivalót nem kaptak. Ha ez igaz, az egyszerűen gyalázatos. A TMRSZ ezúton is köszöni a tisztségviselők áldozatos munkáját és büszke arra, hogy tisztségviselőik személyes példamutatással jártak elöl. A TMRSZ, észlelve, hogy a Gyöngyöspatán történtek vonatkozásában mindenkinek igaza van, mindenki mondja a magáét, a politikusok egymást licitálják túl a szembenálló felek igazát védve, menetelések, üdültetések, utaztatások és álságos politikusi nyilatkozatok váltják egymást a politikai haszonszerzés céljával, nem várhattunk tétlenül. A kormányzati politikának ismét a látszatintézkedés és a politikai cirkuszolás volt az elsődleges, törvényt módosítottak, tetszelegtek és szokásuk szerint hazudoztak, miközben a munkájukat végző rendőrök helyzete a legkevésbé sem érdekelte őket.

A polip karja

Jövőnk info Kassai Ferenc  2011.05.01. 22:32

Ezt a folyamatot semmi mással, csak erővel lehet megakadályozni. Aki még ma is a cigányság integrálódásában reménykedik, egy félnótás hülye. Ha azokban az időkben, amikor még volt pénz és a cigányság nem volt ennyire leépülve, nem járt sikerrel ez a terv, akkor most mitől lenne sikeres? Akkor, amikor a magyarság egy meghatározó része együttműködő lett volna, képtelen volt a hatalom ezt a gondot megoldani, ma viszont a magyarság túlnyomó többsége hallani sem akar semmilyen együttműködésről ebben a kérdésben. A külföldi zsidó bajkeverők tesznek a cigányságra, számukra csak a nemzetellenes terveik megvalósításának egyik eszköze. Tehát két lehetőség között kell választani, vagy a fent vázolt országvesztés, vagy az erő alkalmazásával rá kell kényszeríteni a cigányságot a teljes életmód változtatásra.

Támadássorozat kezdetén

Jövőnk Info  2011.04.20. 07:58

Végül, amit előre sejtettünk, bekövetkezett, még a tervezett tábor előtt. A Véderő tagjait és barátaikat előző hétvégén megtámadták a helyi cigányok. A kiérkező rendőrök csak figyelmeztető lövés leadásával tudták megakadályozni a lincselést. Korábban a gárdistákat hajigálták meg kővel, most már csoportosan támadtak. Csak hab a tortán, hogy a támadók között a korábban a jobbikos polgárőrök mellé pesztrának rendelt cigány polgárőrök is ott voltak. A felkészítő vagy hazafias ifjúsági táborokat összekötni az indulatokat feltüzelő akciókkal, és azokat cigánytelepek mellé szervezni óriási hiba! Nemhogy a cigányok hozzáállását (pláne húsvétkor bepálinkázva), és a hatalom vagy a háttérerők esetleges provokációs szándékát, de az odaérkező ismeretlen és felkészületlen fiatalok reakcióit sem lehet kiszámítani. A Jobbik által kialakított helyzet – ahogy azt sejtettük, és előre jeleztük – kezd elfajulni. Remélhetőleg a különböző csoportok, szerveződések felelős vezetői képesek lesznek időben átértékelni a helyzetet. Ha nem, legfeljebb sértődés lesz, de a magunk részéről figyelmeztetünk, mielőtt megtörténik a baj.

Farrakhan rádióbeszéde

Jövőnk Info  2011.03.25. 12:15

Nem vagytok megdöbbenve a vér miatt ami Líbiában folyik? Ha figyelembe veszitek a másik oldalt? Mikor az izraeli hadsereg lebombázza az ártatlan embereket Gázában? Férfiakat, nőket és gyerekeket. A kormányotok ilyenkor elnéz. Elnézi, ha az izraeli hadsereg bevonul Libanonba. ... Menjetek csak Líbiába! A líbiaiak nem akarnak idegen megszállást. És ha egy ilyen lépést tesztek, és ha nem vagytok óvatosak, akkor a líbiai emberek ellenetek fordulnak. Mégegyszer: Kadhafi az utolsó tíz évben nem csupán a sátrában ült semmittevésben. Ez az ember befektetett az afrikai fejlődésbe. Ez az ember beutazta Afrikát. Ennek az embernek egy csomó barátja van az egész világon. Esetleg nem a Ti barátotok. De: ha elraboljátok és meggyilkoljátok mert állítólag a saját népét gyilkolja: azt kérdezem: mit csináltatok ti Wacoban? (Waco: FBI-mészárlás 1993-ban) Ha a ti embereitek felfegyverkeznek és támadnak: beszélgettek velük? Nem. Ha ők fegyverrel jönnek, akkor ti bombákkal válaszoltok. Mit csináltatok Philadelphiában? ... Tudod kezelni a helyzetet? Mert az közeledik Amerika felé: nézz Visconsin felé! Nézz Ohio felé! Figyeld, mi történik az országodban: az amerikai nép felkel a saját kormánya ellen. Nem muzulmánok, nem feketék, nem: a fehérek. Akik haragszanak a kormányra. Akik jól fel vannak fegyverkezve. Azt fogod nekik mondani, hogy tegyétek le a fegyvereket és akkor békésen beszélgetünk? Remélem, hogy így történik. De ha nem, akkor Amerika vérben fog fürödni. Nem azért, mert Farrakhan mondta, hanem azért, mert az elégedetlenség Amerikában elérte a forráspontot.

TMRSZ: Tisztelgés a Magyar Állampolgárok előtt

TRMSZ - Jövőnk Info  2011.03.18. 15:16

Az elhazudott választási ígéretek alapján ma már ténykérdésként okkal és logikusan vonható le az a következtetés, hogy a Fidesz – mint az Országgyűlésben jelentős többséggel rendelkező politikai párt – becsapta a rá szavazó választópolgárokat és becsapta a hivatásos állományú rendőröket, vámosokat, tűzoltókat, katonákat is. A kormány ugyanis nemhogy a közbiztonság megerősítését végezné, hanem éppen ellenkezőleg, a tisztességes állampolgárok jogos önvédelemhez való jogát szigorítja, a rendőrséget pénzbehajtókká silányítja, és megteremtette a külföldi fegyveres erők közrend fenntartása céljából behívásának lehetőségét. A jelenlegi kormányzat ugyanúgy semmibe veszi az Ön jogos, a közbiztonság megerősítésére irányuló igényét, mint az előző kormányzat. Tisztelettel kérjük, hogy Ön, mint magyar választópolgár gondolkodjon el azon, hogy a kormányzat és a kormánypárti Országgyűlésben helyet foglaló hazudozó politikusok azon célja mennyiben lehet tisztességes, mennyiben lehet igazságos, ha az ország közrendjének fenntartására az Ön adóforintjaiból fenntartott rendőrséget nem a bűn és a bűnözés elleni küzdelemre szánja elsődlegesen? Milyen rendőrség az, ahol a rendőröket „megfelelő számú intézkedés” kényszerével küldik az utcára? Milyen rendészet az, ahol a politika elvárása az, hogy a rendőrök Önöktől, tisztességes, adófizető állampolgároktól 16 milliárd forintot sarcként szedjen be és a rendőröket illetménycsökkentéssel, kirúgással fenyegethessék, ha nem büntetik „megfelelő” mértékben és intenzitással Önt?

Hihetetlen, nincs fosztogatás Japánban!

  2011.03.18. 15:08

Miért is fosztogasson az ember, már mint egy normális, intelligenciával, kultúrával rendelkező ember? Nem természetes az, hogy megdolgozom azért, amit használok? Nem természetes az, hogy ha éhesen bekopogok a szomszédomhoz, azok leülnek velem egy falatot megosztani? A homogén japán hazában nincsenek, vagy nagyon kevesen – ha egyáltalán - vannak, vérszívó idegenek. Nincs olyan szélsőliberális szemétdomb, amelyről folyamatosan bomlasztanák a társadalom hagyományos szövetét az idegen beszivárgó jöttmentek és csahosaik, a nemzeti, faji idegenek, az idegenszerű hitvány söpredék. Magyarországgal ellentétben a kormány és a nép egy harmonikusabb viszonyban, egymást tisztelve élnek, működnek. Ugye hallottunk már vezetőkről, akik rituális öngyilkosságot követtek el szégyenükben, mert akarva-akaratlan kárt okoztak népüknek, hazájuknak? Voltak nálunk is igazi nemzeti vezetők, akik bátran mentek a halálba, de a népet, hazát el nem árulták. Ez kultúra kérdése, egy kultúra jelenléte, ami ma már csak ritka helyeken található, s Japán az egyike e ritkaságoknak.

Tasziló és Arisztid pártja

forrás: Jövőnk.info - V. István  2010.12.21. 08:57

Tasziló gróf és Arisztid báró a továbbiakban csak per Tasziló és per Arisztid lett és maradt a mai időkig. A Jobbik szerint ez így tovább nem maradhat, mert ez az ország legnagyobb gondja, és ezért ezt igen sürgősen meg is kell oldani. Nemesi címek visszaadása nyilván azonnal kirántja az országot a katasztrofális állapotából, mert ezzel együtt a tekintetes úrtól a kegyelmes urakon át a főméltóságú főherceg úrig minden cím újra viselhető és megvásárolható. Bomba üzlet, nem vitás. És amikor már lesz elég főnemes, akkor a főrendiház is újra működni fog, és jöhet a király. Ma még nem lehet kiszámítani, hogy a királyi címet mennyiért adják, de nem lesz olcsó. Több tízmilliárdos bevételre számíthat az ország, amiből meg lehetne építeni az úri kaszinókat, és az új főrendi házat is. Még talán egy aranyozott trónra is jutna pár tízmillió. Tasziló és Arisztid örökké hálás lesz a Jobbiknak, mert végre őket is képviseli valaki.

A Fidesz gordiuszi csomója - az új Alkotmány

forrás: Jövőnk.info - V. István  2010.12.03. 12:07

A Fidesz gordiuszi csomója az új Alkotmány. Úgy összekötözi vele a hatalom szimbólumait, hogy senki ne tudja kioldani (még a változtatása is igen körülményes, kétszeres háromnegyedes szavazást igényel). El is döcög ez az újdonságos gubanc mindaddig, amíg valaki kardot nem ránt azért, hogy megoldja. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy az új erő egyik percről a másikra kihirdeti a rendkívüli állapotot, felfüggeszti az "új alkotmányt", és rendeletekkel kormányozza az országot. Mielőtt ezt valaki kivitelezhetetlen megoldásnak gondolná, annak tudomására hozzuk, hogy Európában is van olyan ország, ahol évtizedekig rendkívüli állapot uralkodott, és a világ minden pontján így szokás rendet tenni egy országban.

Szünet ...

Jövőnk.info Bükkfalvi  2010.11.26. 09:08

Növekvő érdeklődés, fokozottabb támadás. Már eredményekről tanúskodnak. Ezen túl is volt azonban haszna ennek a szakasznak. Keresték az oldalt. A látogatások száma a napok óta álló oldalon is magas volt. A nemzeti körök szószólói pedig sokszor találkoztak híveik részéről a kérdéssel: nem tudnak-e valamit a Jövőnk.info-ról? További kellemes tapasztalás volt a szolidaritás, amit híveink, olvasóink tanúsítottak. Bár az új szerverhez hozzájárulók száma kifejezetten magasnak nem mondható (megszokott társadalmi mentalitás, hogy mindenki kapni akar, adni nem), azonban már vannak támogatók, és az összegek folyamatosan érkeztek, az első szerverváltásra hamar össze is jött a pénz. Ahhoz mérve, hogy ez idáig gyakorlatilag mind az oldal, mind a Mozgalom kizárólag a tagság áldozatkészségére számolhatott, a szolidaritás már ezen a téren is megnyilvánult. Volt olyan példa, hogy valaki családjával kifejezetten nehéz anyagi helyzetben és egyéb gondokkal küzdve tett felajánlást. Nem fogadtuk el, mert sorsa, családjának boldogulása pont olyan fontos számunkra, mint az oldal működése – tudjuk e nélkül is, hogy teljes mértékben velünk van.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!