TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
VÉLEMÉNY

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Balogh Béla válasza a Makovecz interjúra

postánkból  2010.03.04. 23:06

Történt ugyan is, hogy a Bizottmány lehetőséget kapott arra, hogy követeléseit személyes adhassa elő a Parlamentben Szili Katalinnak. Egy ötfős bizottságot alakítottunk, hogy a kapott időpontban megjelenünk az ország házában. Ön tagja volt ennek a bizottságnak. Amikor eljött a fogadás napja mindhiába vártuk önt, nem jött. Hiába próbáltunk bemenni, már nem engedtek be. Vajon miért nem? Azért, kedves Makovecz úr, mert ön megkerült bennünket és egyedül ment be Szili Katalinhoz. Elképedtünk ezen a sunyi magatartásán. Kijátszott, becsapott bennünket. ... Viselkedése a Kossuth téri emberekkel szemben egy árulásnak is alkalmas volt. Már csak azért is, mert hirtelen megjelenése is nagy figyelmet váltott ki, amikor Pozsgai Imrével és Szűrös Mátyással jelent meg. Bár akkori vezetőink is hibásak voltak, hogy nem tették ki a két ominózus személy miatt a szűrét, magam mindenképpen kifogásoltam ezt. És akkor még nem is ismertem önt, csak a két ember személye miatt tettem kifogást jelenlétük ellen. Bátran elgondolkozhat azon, mielőtt másokat jellemtelenséggel vádol, hogy utóbb mindenki bele esik a saját csapdájába. Építsen inkább, ahhoz mi tagadás jobban ért.

Siófok önálló városállam lesz (?!)

forrás: Nemzeti Hírháló / Magyar Jelen  2009.12.15. 20:51

Csak a Jóisten tudja, hogy a polgármester miként szemelte ki ezt a hárommillió forint törzstőkéjű, izraeli tulajdonú L.A. Shiraz Invest Kft-t. 2003-ban szóba került, hogy Siófok legértékesebb ingatlanját, a 3,6 hektáros, üres, beépítetlen, közvetlen part menti ingatlant, az egykori Holland Kempinget eladják. Egy hárommillió forint törzstőkéjű cég ugyan miből tudja megvenni Siófok legértékesebb ingatlanját, amit végül 788 millió forintért el is adtak nekik? Mi volt a biztosíték az önkormányzat számára? Mivel ez az ellentmondás másoknak is feltűnt, fel is tették a kérdést, s Balázs Árpád polgármester erre azt válaszolta akkoriban, hogy van egy milliárdos bankgarancia, de ilyen marhaságot egy jogász nem mond (pedig Balázs Árpád is jogász végzettségű), mert a bank garanciát csak a már kész szerződéshez ad. A cég izraeli állampolgárokból áll. A szerződés meglehetősen zavaros volt, s amikor ezt 2004-ben aláírták, én már mondtam, hogy ez így nem lesz jó. Talán éppen az én "ugatásom" miatt végülis a cég kifizette a 788 milliós vételárat. Akkor derült ki, hogy miből, amikor a tulajdonjogát bejegyezték. A Shiraz egyébként csak a terület 2/3 részét, az értékesebb területet vette meg. Egyidejűleg bejegyeztek rá egy 8 milliárd forintos keretbiztosítéki jelzálogjogot. Nem tetszett nekem ez a dolog, hogy egy 788 milliós ingatlanra 8 milliárd forintos - igaz, később folyósítandó - kölcsönt adnak. Szerintem egyébként a vételárat is a 8 milliárdos hitelből fizették ki. Emiatt polgári peres eljárást indítottam feltűnő értékaránytalanságra hivatkozva, felperesként a Siófoki Önkormányzatot megjelölve. A beadványra ráütöttem a pecsétemet, azzal, hogy az önkormányzat majd később csatolja a meghatalmazást. Darázsfészekbe nyúltam.

Holokauszt-influenza

FORRÁS: ellenkultura.info / antidogma.hu  2009.12.15. 20:36

Tegyük fel, hogy betiltják és büntetik a holokauszt tagadását, kétségbevonását. Nem nyíltan rasszista jogalkotás lenne ez, kérem? Ha a holokauszt dogmatizált interpretációján kívül eső történelmi vélekedések, fölfedezések bűncselekménnyé nyilváníttatnak, az praktikusan azt jelenti, hogy az ilyesfajta tilalomfákat felállító törvénykezők magukat felsőbbrendűeknek tekintik és meg sem hallgatják a kétkedőket. Hova lesznek így az objektív történelmi kutatások intézményei? Persze nem lesz könnyű törvénybe foglalni e dogmákat, Elie Wiesel több forgalomban lévő különböző születési időpontjából például nyilván csak egyet lehet kanonizálni, a többi logikusan Wiesel-tagadásnak minősül, tehát büntetendő. Nehéz ügy... Hölgyeim és uraim, napjainkban más sem zeng, minthogy a múlt gyűlöletkeltő hangjai újraélednek. Nos, igen. Cenzúra, vélemény- és szabadságjogok korlátozása. Full kommunizmus. De börtönbüntetés kiszabása, szabadságjogok korlátozása helyett talán sokkal meggyőzőbb lenne felsorakoztatni az egyértelmű bizonyítékokat. Abba aztán már nem lehet belekötni. Vagy ez valamiért nem járható út?

Tán nem háborúra készülnek kendtek?

  2009.11.28. 17:23

A 11. pontban folytatódik a kiemelt fontosságú honvédelmi terület-meghatározás. Mely szerint, az számít kiemelt fontosságú honvédelmi terület amelyikről az "Országos Területrendezési Tervben megállapított, kiemelt térségi és megyei területrendezési tervekben alkalmazott övezet, amelyen a Magyar Köztársaság védelmi képességeit alapvetően meghatározó, vagy a NATO tagságból eredő, valamint a nemzetközi szerződéseiben vállalt kötelességei teljesítésére hivatott objektumok elhelyezésére szolgáló területek találhatók,..."  Milyen egy ördögi terv ez, hogy az Országos Területrendezési Tervbe bújtatva akarják megszavaztatni a képviselőkkel Magyarország egész területének NATO támaszponttá változtatásának törvényes feltételeit??? Milyen előkészítéssel készülhettek fel a képviselők az április 22-i parlamenti ülésre?

Posta Imre a Gárdistákhoz

Posta Imre  2009.11.24. 23:49

Néhány gondolatom megosztom veletek, minden hátsó szándék és mélyebb ok-okozati összefüggés boncolgatása nélkül, de abban a hiszemben, hogy megértitek, mit és miért kell veletek közölnöm.Eszközzé lettetek, de úgy tűnik, hogy nem a megfelelő kezekben! Talán sokan nem értesültetek még róla, de Drazséék azt tervezték (persze nem az ő agyszüleménye lehetett az ötlet), hogy egy cigány-magyar polgárháborút kezdeményezve már a demokratikus rend látszatára sem ügyelve menjenek elé a fölösleges választásoknak.Biztos nem értesültetek róla, de a Liszaboni Szerződés lehetőség ad ennek a hazaáruló bandának, hogy ha kell EU-s segítséget kérve hiúsítsa meg Magyarországon a már bimbózni kezdő rendszerváltást. A Gárda pontosan kapóra jön nekik ahhoz a tervükhöz, amely egy polgárháborús zsidó-idill irányába mutatva még nagyobb bajokat idézve elő, konzerválhatja a jelenlegi rezsim erejét, és felteheti a pontot a zsidó betelepítés végrehajtására. Sodródtok (sodornak benneteket alattomos módon) egy olyan út felé, amelyre ha ráterelnek, beránthatjátok a már ébredező nemzetet egy nagyon kényes helyzetbe, amiből senki nem jöhet ki jól, csak a zsidó (mint mindig). Nem veletek van a baj, és minden rendben van azzal, amit tesztek, mert a rendőrség tehetetlen és morálisan is leamortizálódott a hazaáruló kormány intézkedéseinek betartása miatt. Értsétek meg! Háborút szeretnének és ebben Ti vagytok a legfoghatóbb partner!

ÁVH tanulmány!

BMI - Ilkei Cs.  2009.11.15. 00:41

HAZUGSÁG, hogy szellemi örökségük 1990-ig kísérte az egypárti diktatúrát!!!! HAZUIGSÁG, mert feloszlatták a BM-es (volt AVO és ÁVH-s) titkosszolgákat és ugyanúgy, mint 1956 után mindenféle bújtatott állásokban elhelyezték őket és beiskolázták valamilyen "polgári" fölsőfokú okt. intézményben és ezek az újsütetű, diplomás, BM-es "politológusok", szociológusok", "közgazdászok" továbbra is jelentgettek ugyanannak a MEGBÍZÓNAK (Kapolyi László és milliárdos társaiknak) és többnyire ugyanazokról, mint előtte... Ezzel egyidőben és ezzel párhuzamosan kiépült az új (államvédelmi hálózat rendszere élén a minisztériumaikkal) és ezzel megpecsételődött a rendszerváltozás nevezetű változás és MAGYARORSZÁG- valamint a benne élők sorsa!!! 1990-től fogva e kettős hatalmi nyomás alatt összeroppant a magyarság MINDEN ÉRTELEMBEN. Kapolyiéknak sikerült egymással likvidáltatni a magyarságot. Erre mondtam és írom még ma is, hogy 1990 UTÁN AZ EGY FŐRE JUTÓ SPICLIK SZÁMA KETTŐ!!!

FankaDeli - a Pörzsölőben

  2009.11.04. 10:04

A Viva tv is politizál, azaz "túlspilázva"és rásütve FankaDelire az "antiszemit-arasszita" jelzőt, - azt hazudva, hogy "cigányozott" "zsidózott"; vagyis ürügyet gyártott arra, hogy a Viván megtagadhassa a Fanka videók és zenék bemutatását. A nihilizmus oltárán inkább beáldozta azt a közönséget, mely boldogan fogad minden új FankaDeli zenét, sem hogy pénzelői esetleg rápirítsanak. - Ha még nem tették volna. Megértjük az okot, de nem értünk vele egyet, Mert nem mindig a "pénz beszél..." s a talpnyalás sem lesz mindig kifizetődő. Azt viszont nem értjük meg és nem fogadjuk el, hogy jogdíja "lenyúlálás"-át is átvette a hazai politikai trendből

Feszül a húr

Posta Imre  2009.08.28. 21:56

Mint az már sokak számára ismeretes, néhány napja folyamatos támadás alatt tartották a honlapomat, amelyet végül a szolgáltató kénytelen volt lekapcsolni. Most egy átmeneti tárhelyről üzemel, de folyamatban van az új/régi oldalam feltöltése a www.postaimre.com , illetve a www.postaimre.tk elérhetőségek alatt.

SZELLEMHARCOSOK

  2009.07.09. 11:33
Valakik nagyon el akarják velünk hitetni, hogy demokráciában élünk. A demokrácia azonban sehol sem működött, csak egy dologra volt jó, de arra nagyon: az emberek elhitték, hogy vannak jogaik! Azok, akikkel ezt elhitették, ennek tudatában éltek és így is viselkedtek.Betartották a törvényeiket és igyekeztek annak szellemében és keretében megoldani a társadalmi problémáikat, amelyek pontosan emiatt alakultak ki, így tartva fenn hiszékeny és értelmetlen alárendeltségük körforgását. Az így becsapott és félrevezetett emberekkel szemben a nyers diktatúra már nagyon hatékony tudott lenni, mert az emberek, mivel egy álomvilágban éltek, mindig jóhiszeműen és ártatlanul számítottak a nemlétező jogaik betartására. Mert a közéletről nekünk megtanítottak szándékosan hamisak

NÉZŐPONT KÉRDÉSE

forrás: Nemzeti Hírháló  2009.06.05. 23:30

Dr. Becsey Zsolttal, a FIDESZ-KDNP- EU- Néppárti képviselőjével például Délvidéken, Becsén dögkutak partján, ahová emberek ezreit lőtték-lökték bele a szerb, titóista, kommunista partizánok 1944-45-ben , s akiknek később a csontjait a közeli bőrgyárba szállították, a megfelelő anyag kinyerése céljából. Az üres gödrök között a csendes döbbenetben, ott találkoztunk. Rendszeresen. Nem elsősorban mint Szerbia csatlakozási megbízottjaként. Hanem magyar hazafiként, együtt érző emberként! Kis magyar Holokaust! Egykori, mindinkább haló rokonok, hajlott hátú korabeli gyermekek emlékeznek halottak napján. Az elmúlt években Becsey Zsolt mindig ott volt. Jelenléte kimozdította a vajdasági tartományi, - magyar és szerb- vezetőket, akik ott ötöltek- hatoltak,  igen-igen...borzasztó... A keresztet gyorsan ácsolták az ügyes kezű magyarok, s a könnyező hozzátartozók megrendülten hallgatták a szavalatokat, Becsey képviselő kemény, a bűnt elismertető, azt kikövetelő szavait, hogy Szerbia EU csatlakozásának-tagságának feltétele, a bocsánatkérés!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!