TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
ROMA BAJOK

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Ki tiszteli mundért?

Szász Gerda  2011.03.12. 13:55

Az utóbbi évek tapasztalata az, hogy ha cigányokat bármilyen valós vagy vélt akár "verbális támadás" is ér, akkor a fősodratú média ettől hangos hetekig, viszont, ha fordítva és tényszerűen, akár tettleg és brutálisan bántalmaznak nem cigány  embert, gyereket, cigány elkövetők, akkor ugyanaz a fősodratú, szemérmesen hallgat. De még a liberális jogvédők sem ejtenek szót róla, nemhogy felemelnék a szavukat ellene! Ezért minden olyan hírrel kapcsolatban, amikor síri csend honol a bántalmazó és a bántalmazott etnikai hovatartozása tekintetében, azonnal felmerül a kérdés, hogy megint a cigánybűnözéssel kapcsolatos tények eltussolásának szándéka lengi-e körül a híradást.

Kimondom a teljes igazságot

forrás: Barikád.hu  2009.05.25. 23:58

Az alábbi cikkre a "Hírhozó" című nyugdíjasoknak szóló hetilapban bukkantam rá, amelyben az újságíró Szepessy Zsolttal, Monok polgármesterével készített interjút. A riport elég terjedelmes formában, két részben jelent meg "Kimondom a teljes igazságot" címen. A sok hasznos mondanivalón túlmenően én a cigánysággal foglalkozó részt emelem ki a riportból, amely azt bizonyítja, hogy vannak még hazánkban közszereplők, akik nem csak néznek, hanem látnak is. Az alábbiakban betű szerint másolom ki az idevonatkozó részt a riportból:

Szilvabefőttért és háztartási kekszért vágta el a torkát

forrás: Barikád.hu  2009.04.17. 12:55

A Táblabíróság szerdán jogerősen is helyben hagyta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróság első fokon korábban meghozott ítéletét. Eszerint V. András bűnös nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettében, s ezért ő 18 év fegyházbüntetést kapott.A tényállás szerint 2005. július 20-án az ekkor 23 éves V. András hajnali fél háromkor a közeli szórakozóhelyről hazafelé indulva átugrott az általa ismert, egyedül élő idős nő udvarára. A házba szeretett volna bejutni, ám oda az alsóépületen keresztül tudott volna, ahol csupán a kamráig ért el. Ott, hogy kicsalogassa áldozatát, tüzet gyújtott, mire az asszony kinyitotta az ajtót. V-nek több se kellett, késsel két helyen is elvágta a sértett torkát, majd a megsérült menekülő asszony hátába szúrta a gyilkos eszközt.

Hír - Kommentár - BELSŐ ELLENSÉGEK

Audie  2009.03.11. 08:55

A cigányság legnagyobb ellensége a saját bűnelkövető cigány vezetőik. Ahogy a magyaroknak, szlovákoknak, szakszervezeti tagoknak, nyugdíjasoknak stb. is a saját értelmiségi vezetőik és politikusaik vagy érdekképviselőik közül kerülnek ki a legnyagyobb ellenségeik. Akiknek így  lehetőségük van visszaélni az emberek bizalmával és a rájuk ruházott hatalommal. Akár meg is félemlíthetik, el is hallgattathatják, sőt börtönbe, bolondokházába is zárhatják őket. Bármit megtehetnek, s meg is tesznek (még!) „büntetlenül”. ... „A viszontagságokat, szinte mindenki kibírja, de ha egy ember jellemét próbára akarod tenni, adj neki hatalmat.” Tehát ne feledjük! Az ellenségeink köztünk élnek, közülünk kerülnek ki, az őket irányító hatalom pedig világszerte ugyanaz. És a céljuk sem változott immár évszázadok óta. Ahogy Orbán Viktor többször is hangsúlyozta, sőt súlykolta országértékelő beszédében: az új világrend! NOVUS ORDO SECLORUM, ugye ismerős? Vajon hány ember figyelmét kerülte el?

SZEGÉNY GAZDAG CIGÁNYOK 2. rész

Audie  2009.03.06. 12:46
A cigánybűnözés kormány szintű támogatása, a tatárszentgyögyi gyilkosság utóhangjai, és egyéb megállapítások. Arról a nem elég nagy nyilvánosságot kapott tényről nem is beszélve, hogy az egyre növekvő számú cigány bűnözők, nemhogy nem szegények, hanem nagyon is gazdagok! Legtöbbjük feltehetőleg nem tisztes munkából tart fenn több milliós értékű ingatlanokat, autókat, és folytat pazarló életvitelt, gyűjt vagyonokat. ...Vajon az APEH-nek ez még nem tűnt fel? Vagy csak nem mernek, vagy nem akarnak vizsgálódni? .. 1996-2006 között 120 milliárdot költöttek az MSZP_SZDSZ_FIDESZ kormányok a cigány szervezetekre. Ez havi átlagban 1milliárd forint és ebben nincs benne a pozitív diszkrimináció által juttatott pénz: családi pótlék, különböző segélyek.

SZEGÉNY GAZDAG CIGÁNYOK 1. rész

Audie  2009.03.05. 19:20

A cigánybűnözés kormány szintű támogatása, a tatárszentgyögyi gyilkosság utóhangjai, és egyéb megállapítások Arról a nem elég nagy nyilvánosságot kapott tényről nem is beszélve, hogy az egyre növekvő számú cigány bűnözők, nemhogy nem szegények, hanem nagyon is gazdagok! Legtöbbjük feltehetőleg nem tisztes munkából tart fenn több milliós értékű ingatlanokat, autókat, és folytat pazarló életvitelt, gyűjt vagyonokat. Vajon az APEH-nek ez még nem tűnt fel? Vagy csak nem mernek, vagy nem akarnak vizsgálódni? .. 1996-2006 között 120 milliárdot költöttek az MSZP_SZDSZ_FIDESZ kormányok a cigány szervezetekre. Ez havi átlagban 1milliárd forint és ebben nincs benne a pozitív diszkrimináció által juttatott pénz: családi pótlék, különböző segélyek.

CIGÁNY RASSZIZMUS- Gádzsót megölni nem bűn, hanem dicsőség

Claymore  2009.03.02. 00:59
Ezt a anyagot, mely egy levelezés része, - de önmagában is kerek egész, - olvasónktól kaptuk. Bár nem értünk egyet teljesen minden fejezetével, (pl: 4/1) - de mivel ez az írás a cigány társadalomról, a cigányok motivációiról olyan belső információkat tartarmaz, amelyeket mindenképpen illdomosnak tarttunk megismertetni az olvasóval.
(A szerkesztők) ...az a kirekesztő rasszizmus, ahogy a cigány tekint a fehér emberre, a "gádzsóra", akit egy az egyben alacsonyabb rendűnek tart - a gádzsót bántalmazni, fosztogatni, megölni nem hogy nem bűn, hanem dicsőség... A kötelezettségként végzett munka, a társadalmi együttélés alapköve kifejezetten alacsony szintet jelöl, náluk ez a "paraszt" feladata, a cigány ehhez túl büszke ember...
 

A romáknak is be kell kapcsolódniuk problémáik megoldásába

forrás: hirTV, MNO  2008.07.12. 23:38
Egységesen kell kiállniuk az európai romáknak, hogy megoldódjanak a problémáik. A Járóka Lívia által kezdeményezett szombati Európai Roma Kerekasztal elnevezésű konferencia célja, hogy feltárja a bajokat, és azokra szakmai válaszokat próbáljon adni, ezzel segítve a formálódó európai romastratégiát. Cél, hogy a formálódó Európai Roma Stratégiához (ERS) érdemben tudjunk hozzátenni az oktatás, illetve a foglalkoztatás területén – mondta el Járóka Lívia szombaton az Európai Roma Kerekasztal elnevezésű konferencia szünetében tartott sajtótájékoztatón. A romák helyzetét bemutató dokumentumot – amelyet az Európai Bizottság az Európai Tanács felkérésére készített el – Joacim Ott mutatja majd be. Maga a dokumentum összegzés arról, hogy az elmúlt években mi történt romaügyben Európában, és „mik azok az új irányok, amelyek felé haladni kell” – tette hozzá a fideszes néppárti képviselő. Azért kérjük ebben az ügyben az EB segítségét – folytatta Járóka Lívia –, mert ugyan a kormányoknak feladata lenne, és ki is nyilatkoztatták elkötelezettségüket és tenni akarásukat a romák ügyében – úgy „érezzük (…), hogy szavazatvesztés, politikai rövidlátás és sok országban a politikai viszonyok változásai miatt erre nem volt lehetőség”.

Egy magyar családot kellett kimenekítenie cigányok közül a Magyar Gárdának.

Bayer Zsolt  2008.06.18. 17:28
Az alábbi beszámolót mi is levélben kaptuk, bár több médiában is megjelent, Azonban az eset oly súlyos, és fontossá teszi az a tény, hogy immár nem egyedi, Kimondhatjuk: TREND. Méghozzá a rendőrség, és más közhatalmak bátorításával vált, s válik azzá napjainkban is. Ezért elmondhatjuk vigyázzunk, mert már ég a ház a fejünk felett, s ha tétlenül szemléljük, benne égünk! (a szerk.) Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap főmunkatársának beszámolója a Galgagyörkön történt esetről, ami majdnem megint lincseléssé fajult. Csak a Magyar Gárda erőteljes fellépése akadályozta meg, hogy a magyar család épségben elmenekülhetett. Nézzük először a hírt, amely számos hírportálon olvasható: "Két család viszálya miatt a Magyar Gárda tagjai is megjelentek a Pest megyei Galgagyörkön vasárnap. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a településre, ám beavatkozásra nem volt szükség.... Mindez ocsmány hazugság. ... A rendőrök három óra múlva jelentek meg a helyszínen. Négy (!) rendőr vonult ki, kicsit nézelődtek, majd elmentek. A fiatalember ekkor felhívta a Magyar Gárdát, és kérte, jöjjenek már oda, védjék meg az életüket,

A cigányok tagadnak:

forrás: Magyar Sors  2008.06.01. 17:45
"Ha kell, száz magyart is megölök! Levágom a fejüket!" Egyebek mellett ezt mondta a Szögi Lajos meggyilkolásával vádolt Lakatos család feje, miután családtagjai és más helybeli romák 2006 októberében a gyermekei szeme láttára brutálisan agyonverték Szögi Lajos tiszavasvári tanárt – vallotta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság tanácsa előtt a tanúként meghallgatott K. Erzsébet, az egyik olaszliszkai bolt vezetője. A nő, fenntartva a nyomozás idején tett vallomását, így idézte fel a történteket: idősebb Horváth Dezső gyerekeit a vádlottak egyike, Jónás Gusztáv a család háza előtt tette ki autójából, majd elhajtott. A Kitty nevű kislány, körül sem nézve, a jármű mögül az úttestre lépett, és az arra haladó Szögi Lajos elsodorta. A tanár azonnal megállt, az épületből kiszaladó ifjabb Lakatos Dezső pedig azt kiabálta: mit csináltál, te g…i! A boltvezető néhány percre hátraszaladt, hogy kihívja az anyját, de mire a házuk kerítéséhez értek, a férfi már egyedül és magatehetetlenül feküdt az út szélén.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!