TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
POSTÁNKBÓL

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Postánkból - Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák!

postánkból  2011.03.21. 13:14

Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlő maggal, más antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK! Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!! Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!! Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű + körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginkobiloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő magja, töményen, stb.

Postánkból - Deviza hitel spekuláció

  2011.03.08. 16:57

Na, akkor megkérdeznénk, ki is viseli egyoldalúan a vis maior helyzet terheit? Nem kérdés, az adós!!! Hol a hármas kár megosztás? És azért azt se felejtsük el, hogy 2009 ősze óta, minden kárt az adósok egyoldalúan viseltek és viselnek. Az elmúlt évek „közös teher - kockázat- kár „viselésével mi lesz? Mi lesz azokkal az emberekkel, akik ebből adódóan munkájukat, vállalkozásukat veszítették el? Mára már ennivalóra, gyógyszerre, közüzemi díjakra, tüzelőre sincs pénzünk!!! Érdekel ez valakit is? A római jogban a vis maior olyan erőt, eseményt jelentett és jelent ma is, amelynek egyetlen ember sem tud ellenállni, melyet senki sem tud elhárítani és befolyásolni, és amelyről egyetlen fél sem tehet. A Magatartás kódex is tartalmazza a vis maior kifejezést, de csak a bankokra vonatkozóan. Tisztelettel kérdezzük, ez az adósokra nem vonatkozik? Miért nem mondja ki valaki, hogy soha nem vettek fel az emberek „deviza hitelt”? Miért nem merik a bankok felvállalni, hogy egy fillér CHF nem volt az országban csak virtuálisan, papír alapon folyt a „deviza alapú” hitelezés? Magyarul és az FBI szerint is CSALÁS!

A bajok forrása 2.

  2011.03.07. 22:29

Nem a kiskapuk, a joghézagok jelentik a legnagyobb veszélyt, hanem, a nem törődöm, hanyag közalkalmazottak és a bürokratikus intézményrendszer. Akik figyelmen kívül hagyják a törvény szándékát, és engedik az kijátszani. Ők azok, akik sledrián ügykezelésükkel, két kézzel szórják a pénzt, a mi adóforintjainkat. Ha a sajátjuknak tekintenék a bukszát, és ha felelősségre vonhatók lennének, illetve ellenőriznék őket,bizonyosan gondosabban járnának el. Vagyis a ténylegesen rászorulóknak nem kéne azt mondani, "Hát sajnos üres a kasszánk," és a csalóknak, a rendszerrel visszaélőknek mondanák azt, hogy érdemteleneknek, visszaélőknek ez nem jár! Ha venné magának a fáradtságot némely ügyintéző, és a különböző segélyek odaítélése előtt és folyamata alatt, rendszeres és előre be nem jelentett látogatásokkal ellenőrizné, hogy a valóság és a papír köszönőviszonyban van-e egymással, valamint az alapos, beható és a rokonságra, szomszédokra, iskolákra, stb, kiterjesztett környezet tanulmányokat lefolytatnák, akkor ezek a kiskapuk, nem lennének többé kiskapuk.

A bajok forrása 1.

  2011.03.07. 21:42

Ez a jogvédő Iroda mikor meri nyíltan felvállalni, hogy kijelentse, igen is létezik kisebbségek által gerjesztett erkölcstelen , rájuk jellemző tettek, cselekedetek, amelyek kijelentése nem rasszizmus, hanem felhívás a törvényeket és az íratlan erkölcsi szabályokat betartó többség védelme érdekében! Mert jelenleg ez a jogvédő irodácska értelmiségei bizony számomra az erkölcstelenséget a jellembeli silányságot képviselik! És bizony ez vonatkozik a másságukkal, azaz buziságukkal hencegőkre, akik kérkedve vonaglanak a nyilvánosság előtt ezen Jogvédő Iroda hátterében tetszelegve. Vonatkozik a semmittevő, munkát kerülő, öreg néniket megerőszakoló, gyilkoló romákkal szemben (és nem a dolgozni akaró romákkal szemben), a rablás, csalás, és egyébbe bűnözői tevékenységet aktívan űzőkkel szemben. Vajon e jogvédő irodát ki, kik finanszírozzák? Hogy lehet az, hogy a tényeken, azaz bizonyított tényeken alapuló kijelentéseinket nem fogalmazhatjuk meg, nem mondhatunk magán véleményt? Ez viszont az alapvető emberi jogok megsértése egy magát jogvédőnek nevező iroda részéről

Egy fotózás anatómiája FRISSÍTVE!

SZRTI - Audie  2010.08.05. 08:59

Az ominózus nap délelőttjén, néhány órával a fotós “kollégával” megbeszélt időpont előtt levélírónk telefonált nekem, mivel teljesen elbizonytalanodott. Mint elmesélte fotós “barátja” épp az imént hívta, és jelezte, hogy ugyan vigyen már magával enni- és innivalót, mert úgy tűnik, hogy késő esténél előbb nem kapnak se enni se inni. Sőt hirtelen kiderült az is, hogy baráti alapon vállalta el a munkát. Csak itt jegyzem meg, egy sztenderd esküvői fotózás, (tokkal-vonóval) kb. 2-300 ezer forint körül mozog. Ez a hirtelen közlés kissé lehűtötte levélírónk lelkesedését, de bízott abban, hogy azért a vacsorára való mégis csak összejön. Nos tévedett! Nem kicsit, nagyon! Noha én azt tanácsoltam neki, hagyja a fenébe az egészet, mert ebből semmi jó nem fog kisülni, ha már most az elején látszik, hogy semmi sem úgy történik, mint ahogyan ígértek neki korábban. Ennek ellenére elment a megbeszélt helyre.  Bár neki se rokona, se ismerőse nem volt sem az ifjú pár sem azok családja, mert végül felülkerekedett benne a jó szándék, hogy mégse hagyja cserben a segítségkérőt. Délután ismét telefonált nekem, de már a helyszínről. Elmondta, hogy fotós “barát” közölte, hogy tulajdonképpen ő ingyen(!) vállalta el a munkát és azon túlmenően, hogy a levélíró egy jó szót sem kapott, nemhogy köszönetet, mégis úgy is bántak vele, - még az őt elhívó fotós is-, mintha nem is létezne. Étlen, szomjan, a nagy melegben, végül is elege lett az egészből. És már csak arra tudott gondolni, hogy inkább hazajön. Bár akkor még azt sem tudta, hogyan, és miből.

Beteg-ötletek

Poszánkból / SZRTI  2010.06.01. 11:12

A lényeg persze most is a hozzászólásban van kimondva: Ezzel szemben karambolos lábú, járni már csak bottal és pár lépést is alig képes rokkant, két by-pass műtét után, üszkösödés miatti amputáció után, elhatalmasodott érszűkületes fájdalmak mellett, NEM kaphatott "fogyatékossági támogatást". A helyi családsegítő szolgálat javaslatára benyújtott kérvényét háromszor is elutasították, érthetetlen okból mindig kihúzva rajta a megjelölést: a fogyatékosság eredete: "baleset". Kerekes széket nem volt pénze venni, azt mindig csak a kórházi kezelései alkalmával használhatott, hiszen látták, hogy neki pár lépés megtétele is nagyon nehezére esik. Minden ismerőse azt gondolhatta: ha ez a rokkant nem kaphatott fogyatékossági támogatást, akkor tulajdonképpen ki az, aki kaphat?! - Neki segíteni már késő, - belehalt a papíron nem-létező fogyatékosságába...

Egy tipikus átverés anatómiája

Poszánkból / SZRTI  2010.05.26. 16:33
Eddig azt hittem, hogy dörzsölt vagány vagyok akit nehéz átverni, különben is  reggelenként több tonnát emelek, tehát a testi kondíció jól hat a szellemiségre is. Nem gondoltam volna, hogy csúnyán hülyére vehetnek olyan emberek/?/ akik harmad annyi ideig sem jártak iskolába, mint én. Május 11-én, kedden reggel történt. Az egyik növendékemet vártam otthon egy  soron kívüli ének órára. Utána készültem be a Rádióba dolgozni. Csöngettek. A nejem szólt, hogy itt egy pasas, aki kitakarítaná az eresz csatornát és helyre húzgálná a cserepeket. Kimentem a kapuhoz és láttam, hogy az illető nem az idén barnult le. Persze ez nem tántoríthatott el  , mert az egész művészi pályám a cigányokkal zajlik, szívbéli barátaim vannak közöttük, milyen alapon zárkózom el egy munkát kereső roma embertől?  Közben kiderült, hogy még vannak a mikrobuszban. Kérték, hogy a létrák miatt hadd tolassanak be a kertbe. Kiszállt hat nagydarab olácigány, ők voltak a „csapat”.  Ez már elindíthatta volna a vészcsengőt hátul az agyamban… -Mennyibe fog kerülni? -Tízezer forintba-mondja a cigány.- Azaz magának megcsináljuk nyolcezerért.... Egyszer csak jön a feleségem kétségbeesve: -Gyere már, mert ezek lekapták és cserélik az ÖSSZES csatornát, mennyibe fog ez kerülni?  Kirohantam és kérdőre vontam a vezetőt, hogy mit csinálnak? -Amit maga is mondott, kicseréljük a csatornákat. -Ki kérte ezt, én nem !! És mennyibe fog ez kerülni? -Amennyit mondtam, nyolcezer forint MÉTERENKÉNT!!! -Azonnal abbahagyni a munkát és tessék számolni  !!!

Veszély: GHB

Poszánkból  2010.04.17. 14:53

Van egy GHB nevű szer,színtelen, szagtalan, íztelen pár csepp italba csöppentve kb. 10 perc leforgása alatt teljes tudatkiesést okoz, néhány mp szédülés után ájulás. Ma már előre preparáltan is használják, tehát az originál, vagy annak tűnő üvegbe előre beteszik.  Védekezni nem lehet ellene, csak megelőzni: senki ne hagyja a poharát felügyelet nélkül! Ha üvegből iszik, a hüvelykujja legyen az üvegen! A társasággal érkezők, a társaságban levők ne hagyják magukra soha egyik társukat se!

Levél Siófokról

olvasói levél  2010.03.31. 10:25
Ma reggel olvastam az alábbi elektronikus üzenetemet. Indokoltnak látom ezért, hogy megismételve közöljem mindenkivel azt, hogy utolsó hitvány gazember lennék akkor, ha jövőben is nem tennék meg mindent magyar nemzetemért, az alábbiakhoz hasonló erkölcstelen közállapotokért felelősök felelősségrevonásáért és elszámoltatásáért. Ugyanugy, mint eddig tettem. Akkor is, ha képviselő leszek, akkor is, ha nem. Még nem rendeztem hazámmal szemben a tartozásomat. Képviselőként legfeljebb többet tudnék tenni... Milyen érdekes, Balázs Márk ügyvezető a sját Kft-ében, mellette jó pénzért vezető a város fürdőjében, nyaralótulajdonos az Aranyparton (OTP Ingatlan Rt-től kapta ajándékba), igaz ez csak egy luxus faház az OTP-s ingatlanok között. Lakásra se kellett spórolnia, kapott apucitól egyet a fecskében, most vette mag neki Nagy Sándorné képviselő a helyi védettségű volt tanácsi pedagógus házat (a Park Hotellel szemben), hálából, de az meg hogy lehet?! 2 állása is van, 2 lakása is van? Soknak se munkája, se lakása?! Hol itt az igazság.

Orbáni felelősség Siófokon 3. rész

olvasónktól  2010.03.23. 10:07
Szinte valamennyiről írtak már az újságok, beszámoltak róluk a rádiók, televíziók, s java részük megjárta a nyomozóhatóságokat. Hiába. Vádemelés nem történt. Sem hűtlen, sem hanyag kezelés gyanújával. Így hát meg kell szoknunk, hogy ma Magyarországon a közpénzeket pazarlóan kezelni, az államnak hátrányos üzleteket kötni - szabad. Meg kell tanulnunk hinni Simicska Lajos elhíresült véleményében, amit arra a kérdésre fejtett ki, hogy miért vesz valaki egyetlen napon tucatnál több milliós veszteségű céget: a hülyeség állampolgári jog. Az ügyek más csoportjában még csak nyomozás sem indult, meg sem kérdezték, miért költöttek ennyit. Csak az Országimázs Központ vezetője adott választ, mikor arról faggatták, hogy közpénzekből mennyit költött az augusztus 20-ai tűzijátékra: a nagymamát sem kérdezzük, mennyibe került a mák a karácsonyi bejglibe.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!