TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
MSZ

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Meghívó

Nemesi Rend  2011.01.28. 21:53

Meghívó a Szent Korona Alkotmányának érvényesítését követelő Rendi Gyűlésre „…a jogfolytonosság alapelve: a hatalom gyakorlása akkor legitim és törvényes, hogyha biztosított a Szent Korona Országainak azon több-évszázados intézményeinek és elvek szerinti működése, amelyek együttesen garantálják a Szent Korona Országainak függetlenségét, törvényességét, a szabadságot, a jogok és kötelmek egyensúlyát, vagyis mindazt, ami a magyar alkotmányosság lényege. A jogfolytonosság alapelve, hogy törvénytelenség jogot nem alapít! Ennek okán bárki külső vagy belső hatalmi erővel, vagy csellel törvényt, vagy szokásjogot megsért, és a hatalmat nem az alkotmányos intézményeken keresztül és azok működési elve szerint gyakorol, hatalma és tettei jogtalanok lesznek.”

Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján

MSZ - Kőbánya  2011.01.25. 11:14

2011. január 26-án, szerdán 18 órakor EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS AZ ŐSI HAGYOMÁNYOK ALAPJÁN, JÉZUS EREDETI TANITÁSAI, (kétezer év után előtör a feledés homályából!), RÉGI FELISMERÉSEK MODERN ALKALMAZÁSAI, SZEMLÉLTETŐ VETITÉSSEL EGYBEKÖTVE! Előadó: Selmeci József Csongor okl. közgazdász,  az MSZ Egészségügyi Tagozat titkára. ... Témák:- Az ÉLETMAG Gyógyszövetség Egyesület bemutatása - Egészségmegőrzés az ősi tanok alapján.(A jóga valamint Jézus életmódtanításai és mai alkalmazásuk)- MIÉRT SZÜKSÉGES AZ ÉBREDÉSHEZ ÉS A SZELLEMI MEGTISZTULÁSHOZ A TEST MÉREGTELENITÉSE IS???

MSZ gondok

SZRTI - Audie  2010.10.18. 15:52

Ezen túlmenően is gyakorta találkozom velük a különböző demonstrációk alkalmával is, például a kilakoltatásokkal kapcsolatban nem csak demonstráltak, de aktív védelmet is biztosítottak a kiszolgáltatottnak. A magam részéről csak jókat tudok mondani az itteni kőbányai szervezet munkájáról és aktivitásáról, valamint bátor kiállásukról. Azonban az alábbi levél engem is elgondolkodtatott, ha mindenütt ilyen remek emberek dolgoznak önzetlenül, akkor vajon vezetőségüknek nem kellene-e jobban odafigyelni, hogy ilyen kritikák megfogalmazására ne szolgáltassanak alapot? Vagyis hiába a tagok, kisközösségek elkötelezettsége, ha nem érzik a vezetőséget mindenkor és mindenben maguk mellett. Ezzel elkedvetleníthetik és elbizonytalaníthatják szorgos önfeláldozó tagjaikat, - uram bocsá', akár még a bizalmukat is elveszíthetik.

Szala

  2010.10.04. 22:22

Őseink szabadságvágya, verejtékes munkája és hite teremtette ezt a hazát. Kemény, küzdelmes századok alatt a jövőbe, a jövő nemzedékbe, belénk vetett hite tartotta meg azt. Gyere és nézd, halld meg, hogy volt a múlt! Mi az igazság az elfeledett eltagadott múltunkkal. Érezd a büszkeséget, nagyságor, ami erőt, kitartást adott eleinknek.

A Kőbányai MSZ 10. heti programja videókkal

MSZ Kőbánya  2010.03.04. 23:40

A kőbányai MSZ 10. heti programja: A Bihari utcai központban a heti programok és feladatok a következők lesznek. Hétfő: Nagytiszteletű Bereczky Zoltán előadás sorozata folytatódik este fél 7-től Címe: Keresztény és Magyar. Kedden reggel 7.30-tól 17h-ig kenyér sütés, amihez várjuk a jelentkezőket. Kedd esti előadást 18h-tól Diviki Nagy Attila barátunk tartja. Címe: Az írás története!!! Magyar szívű vendégeinknek kiemelten fontos a részvétel! Szerda: Kőbányai gyűlés 18h-tól. Csütörtök: Budapesti kerületek elöljáróinak és küldötteinek megbeszélése. Péntek: 18h-tól Lakossági Fórum. Bemutatkozik a Magyarok Szövetsége! Szombaton : Kőleves főzés a Bosnyák piacon, a Kőki piacon, Csepelen és Rákospalotán, Vasárnap: 10h-tól Isten tisztelet. Prédikál nagytiszteletű Bereczky Zoltán. Végül pedig fogadjátok szeretettel Both Gábor barátunk kisfilmjét a Kőleves főzésről!

MSZ vásárlói rendszere

MSZ  2010.02.13. 09:41

A belső gazdaságunk működtetése érdekében A Magyarok Szövetsége szeretne egy vásárlói rendszert kialakítani, amely a lehető legközvetlenebbül juttatja el a terméket a vásárlóhoz. Ennek kezdeti lépéseiként szervezünk különböző akciókat, amely során az előrendeléseiket a megjelölt, úgynevezett értékesítési pontokon vehetik át a megrendelők. Ezt a későbbiekben továbbfejlesztve állandó termékkínálattal szeretnénk megjelenni. Célunk, hogy jó minőségű, hazai előállítású termékek jussanak el minél több háztartásba, kedvező áron. Mivel csak most kezdünk bele ebbe a vállalkozásba, kérjük a vásárlóinkat, hogy a minél jobb működés érdekében jelezzék felénk észrevételeiket, tapasztalataikat, akár ha negatív a vélemény! Az építő kritikákból tudunk tovább építkezni.

MAGYAROK SZÖVETSÉGE BKV bérlet

MSZ  2010.01.14. 16:09

 

Használd és ajánld másoknak is a MAGYAROK SZÖVETSÉGE BKV  bérletét. Amíg milliós jutalmakat vesznek föl a vezérek, amíg nem magyar buszokkal szerelik fel a BKV-t addig mi Magyarok Szövetsége bérlettel fogunk utazni.

 

A HÁTTÉR HATALOM LELEPLEZÉSE!

MSZ  2010.01.14. 16:07

„Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Timesnak, a Time Magazinnak és más nagyszerű kiadványoknak, amelyek igazgatói részvettek találkozóinkon, és tiszteletben tartották titoktartási fogadalmukat, majdnem negyven éven át. Lehetetlen lett volna számunkra terveink kibontakoztatása a világ számára, ha ki lettük volna téve a nyilvánosság reflektorfényének ezen évek alatt. De a világ most tapasztaltabb és jobban felkészült, hogy meneteljen a Világkormány felé. Az értelmiségi elit és a világbankárok nemzetek feletti legfelsőbb hatalma biztosan többre becsülhető, mint a nemzeti önrendelkezés, amit az elmúlt évszázadok során gyakoroltunk.”David Rockefeller a Trilaterális Bizottság találkozójához 1991 júniusában intézett beszéde.

MSZ Program Kőbányán

forrás: MSZ  2009.12.17. 09:05

Most szombaton 12h-tól szeretettel várunk benneteket a Magyarok Szövetségének budapesti Karácsonyi ünnepségére az MSZ budapesti központjába a Bihari út 9/a szám alá! Mellékelem a térkpet a megközelithetőséghőz. Mai nap folytattuk a kemence építését. Nap végére már be is gyújtottunk. Kedden folytatjuk az építését. Aki tud nap közben hozzon üveget. Szombaton már kenyeret fogunk sütni, amihez a lisztet a kunszentmiklósi alpolgármestertől kaptuk adományként. Szombaton Kanalas András vezényletével, bográcsgulyást fogunk főzni, amihez szorgos asszony kezeket várunk 12h-ra. Nagy tiszteletű Bereczky Zoltán 13h-tól Áhítatott és kemence szentelőt tart! Azt követően ünnepélyes tűz gyújtás következik.

Ellenállás!

forrás: MSZ  2009.12.10. 16:05

(Történeti Alkotmány, Ellenállási záradék § )Ezek az utolsó fillérünket is kizsigerelik tőlünk. Miért, muszáj nekem mindent kifizetni? Aki csal, lop, hazudik, az, magasra jut. A dolgozó pedig csekkezik. Hol itt az igazság? Miért hagytuk, hogy így legyen? Magyarországon nem működik a törvényesség, nincs igazságszolgáltatás, és a jogszolgáltatás is csak döcög. Azt hisszük, hogy ennek mindig is így kell lennie? Azt is elhisszük, hogy mi ezen nem tudunk változtatni? Mert ezt hazudják nekünk? Van megoldás, mert mi adjuk a kenyeret a szájukba, és a felettünk gyakorolt hatalom minden költségét. Tőlünk lopják el azt, amit nem a köz ügyeire költenek. Mi kezünkben van a hatalom. Ezt használnunk kell arra, hogy helyreállítsuk az alkotmányos rendet, visszaállítsuk a törvény előtti egyenlőséget és a sajtó- és az oktatáscenzúra eltörlésével, megadjuk minden állampolgár igaz tudáshoz való jogát. És eszközünk is van arra, hogy a hatalmunkat gyakorolhassuk felettük és a Nemzet tiszta céljait, elérjük! Duzzasszuk fel a folyót, a pénzfolyamot, vonjuk meg a zsebpénzüket!Gyűjtsd össze a lejáró csekkjeidet, számláidat, hiteltörlesztéseidet és adóidat. Rakd félre a pénzt és fizess 2010. február 16.-án (22.-ig). Ez a fenyegetés fájni fog, de megmondták, hogy nekünk fog fájni. Hát vegyék már észre magukat! Gyűjtsd a csekket, őrizd otthon a pénzt és fizess 2010. február 16.-án.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!