TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
A 'HONI KOZÁKOK'

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Bokros a Nyomorkirály

összeállította: Audie  2010.02.12. 16:40

Hát én erről sose hallottam az apjától! - mondta Bognár igazgató úr. - És, ha még, mondjuk különbözetit is tett le Budapesten, és 1978-ig befejezte a magyar egyetemet a népgazdaság tervezési szakon, mint ő írja, akkor azt becsületesen le kell írni, Rosztovval együtt. De állítólag nem találták Budapesten a disszertációját, és egy erre irányuló kérdésre azt felelte - majd le is írta,- hogy azt Panamában írta meg, és ott is doktorált. Ezért írtak az ottani egyetemre, és itt a válasz: "ni ha obtenido titulo alguno", azaz: "semmiféle címet nem szerzett."... A Parlamentben Torgyán József feltette neki a panamai kérdést, és szemtelenül ezt válaszolta: "Tehetek én róla, hogy olyan rendetlen a Panamai Egyetem, hogy nem találják?" ... Én ezek után hamarosan feljelentettem Bokros Lajost a legfőbb ügyésznél Bognár úr információjára hivatkozva, hogy miniszter létére hazudik önéletrajzában, becsapja a Parlamentet és a magyar népet. Ugyanis Györgyi Kálmán legfőbb ügyészként azt mondta egy MDF-es vitán, hogy minden országgyűlési képviselő és kormánytag "bűnét" neki kell jelenteni, rá tartozik a vádemelés. Jó egy hónap múlva jött a válasz: feljelentésemet áttették a budapesti főügyészséghez. Hat hét múlva értesítettek, hogy - mivel a Parlament és a PM az V. kerületben van, és mivel Bokros Lajos mindkét intézmény tagja - így áttették az ügyet az V. kerületi ügyészségre. Onnan már válasz se jött, elaltatták a rosztovi ügyet.

Klánok és klónok I. (Oszkó Péterről)

forrás: Nemzeti Hírháló, Magyar Nemzet  2009.05.25. 11:18

Kik és mire fordítják az ellopott pénzeket? Többekközt ilyen célokra: fényűzésre az Apró-Gyurcsány klán villájában, geotermikus üvegpalotára a hegytetőn. továbbá a magukfajták magánkasszájának gyarapítására, magáncéljaira és hivatali luxus igényeire. No és persze a további "lenyúlós", és "népkifosztós" bizniszekre. S hogy honnan származnak a lenyúlt pénzek? Hát pl. ilyen bűnös, és etikátlan üzelmekből: offshore zsonglőrködésből, a vízügyi és egyéb privatizációkból, valamint a magyar emberek kifosztásából - mint az előre megfontolt szánsékkal, csoportosan elkövetett "bajnai-offshore-liba-ügy", mely családok tönkretételéve, és 9 ember halálával járt - eddig. ... Oszkó 2004-ig egy nemzetközi ügyvédi irodahálózat magyarországi irodájának, az Oppenheim Ügyvédi Irodának egyik vezetője volt. Oszkóék kidolgoztak egy koncessziós modellt, amelyet több érintett személynek megküldtek. A dokumentum "A regionális vízi közművek üzemeltetése, privatizációja" címet viseli. A pénzügyminiszter irányítása alatt álló Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. szerződéssel lehetővé tette, hogy az Észak-magyarországi Regionális Vízművek másik két regionális vízmű felett vagyonkezelési jogot szerezzen. A csúcsszervnek kiszemelt vízműcég most már csak arra vár, hogy Oszkó ügyvéd úrék modelljének második részére is sor kerüljön, azaz megérkezzen a vízmű üzemeltetését privatizáló magáncég.

A Pilis megmentéséért!

olvasói levél  2009.05.11. 11:58

Tény, hogy a Pilisben élő Földünk szíve dobog. Ne feledjük, a Korona-csakrát is ide helyezzük, a Kárpát-medencébe – csakhogy a Korona-csakra tudatosságot is feltételez, tudatos kapcsolatot Isten energiáival és Isten akaratának, törvényeinek közvetítését – ezt pedig Földi viszonyokban csak emberi lény képes megtenni: a Földön a Magyar Nemzet tölti be a Korona-csakra szerepét!!! A Magyar Nemzet, a nyelv, a rovásírás, a Kárpát-medence szakralitása már érthetővé teszi a Magyar elnyomását, az idegenek fokozódó betelepülését, a Magyar polgárok elüldözését. ... Dobogókő a Pilis, és az egész ország szakrális helye, amely minőség nem tűr meg egy ehhez nem illeszkedő elképzelést. Ezért mi helyi civilek, - az ország számos civil szervezete, és közvéleménye nevében is – felszólítjuk Önöket, hogy haladéktalanul függesszenek fel minden olyan eljárást, amely ezen céltól eltérő beépítést, használatot tenne lehetővé Dobogókő egész területén. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a közvélemény bevonásával kidolgozzunk egy olyan településfejlesztési koncepciót megalapozó tanulmánytervet, amely összhangban van Dobogókő szakralitásával, valamint kiemelkedő természeti értékeivel, a Pilisi Bioszféra Rezervátum céljaival, és emellett széles társadalmi elfogadottságot élvez.

Minden út Ciprusra vezet

forrás:Vastagbőr Blog  2009.05.09. 17:12
A Heti Válasz nagyon keményen rászállt a ciprusi ügyekre, szokás szerint nulla sajtó vagy bármilyen más egyéb reakcióval ... no nem baj, remélem nem sokáig lapítanak az illetők. A lap nem kevesebbet állít, minthogy "Bajnai Gordon családja és az általa 2005-ig vezérigazgatott Wallis Zrt., valamint a mostani kormánynak támaszt nyújtó Kóka János SZDSZ-frakcióvezető rokoni-üzleti köre, továbbá az elmúlt időszak udvari sztrádaépítőjeként jegyzett Strabag lobbistáihoz bekötött cégek egyaránt a Deloitte-csoportot használták-használják adóoptimalizálásra (a gyakorlatban a magyar adórendszer megkerülésére)." A Deloitte vezérigazgatója Simor András volt, akinek ugye szintén van ciprusi offshore cége, utódja pedig az az Oszkó Péter lett a Deloitte élén, akit pont Bajnai nevezett ki most pénzügyminiszternek. Az a Bajnai, aki mint Wallis-vezér a Deloitte ügyfele volt, melyet Simor majd Oszkó vezetett. A kör bezárult. Vajon kormányülés után felidézik a régi szép ciprusi bizniszeket, egy jó pohár Tokaji mellett?

A PILIS MÉG A MIÉNK - MARADJON IS ÍGY!

olvasói levél  2009.05.06. 16:23

S nem csak azért, mert szívünknek oly kedves és fontos hely, s nem is csak  azért , mert ezt a gyönyörű tájat és a Dunakanyar egész környékét, elrondítják, bemocskolják évtizedek óta. Legfőképpen azért, mert a "gengszterváltás" óta ez a táj is azok közé a védendő területek közé tartozik, melyre, pénzéhes idegenek foga fáj! Ez a föld, ahol élünk a miénk, magyaroké ős időktől fogva! (Annak ellenére is hogy mindig megpróbálják tűlünk elvenni változatos és erőszakos módszerekkel.) Nem teheti rá a moscskos kezét semmiféle betolakodó, vendégszeretetünkkel visszaélő csaló! Nem teheti tönkre senki! (Még mi sem!) Őseink megőrizték, óvták, ránk hagyták kötelességünk vigyázni, megvédeni, s útódaink számára továbbadni! Amit kaptunk, ahhoz csak hozzátehetünk, csak szebbé, értékesebbé varázsolhatjuk. Ez szent kötelességünk, mely magyarságunkból s egyszersmind hazaszeretetünkből fakad! Nem kell oda sem gázvezeték, sem lakópark, sem más ipari objektum!Mindannyiunk dolga hogy ápoljuk és megvédjük!

HITELES VEZETŐK? 2. BAJNAI GORDON

Audie összeállítása  2009.04.07. 08:43

A szocik már egyetlen hiteles embert sem találtak maguk közt, aki, tiszta kezű és hozzáértő lenne. Sem párton belül, sem párton kívül. Hosszú regnálásuk, az egész országot (most még!) következmények nélküli rablótanyává tette. Miből gondolja bárki, hogy, ha eddig dilettáns és hűtlen módon kezelte az ügyeket, akkor most egy egész országot képes lesz rendbe tenni? Bajnai biztosan tudja, hogy képtelen elvégezni a vállalt feladatot. De NEM IS AZ A CÉLJA!! Az egyetlen feladata ugyanaz, mint a korábbi mutyizós, fosztogató bagázsnak! Ami még mozdítható, elkótya-vetyélhető (privatizálható) azt még a saját maguk és pénzhatalmi barátaik, megbízóik hasznára lenyúlják! És a nép? A válaszuk ebben is ugyan az: "A NÉP DÖGÖLJÖN MEG! DE ELŐBB VEGYÜNK EL TŐLE MINDEN UTOLSÓ MORZSÁT, TASZÍTSUK A KÉTSÉGBEESÉSBE!" azt remélve: tegye már meg nekünk azt a szivességet, hogy önkezével vet véget szenvedéseinek, kilátástalanságának! Gratuláljunk hát Gyurcsánynak! Bajnai Gordon jó választás volt! Fiatal kora ellenére neki ebben van nagy tapasztalata! De azért nagyon ne bizzanak ebben az urak! Aki mindent elveszített annak már nem maradt vesztenivalója!

HITELES VEZETŐK?

Audie összeállítása  2009.04.05. 08:34

Bár sokan azt hiszik, hogy szabadon, szabad akaratukból választják, képviselőiket, ez azonban a politikában csak látszat. Azoknak készült ez a kis összeállítás, akiknek kétségeik támadtak az elmúlt évek  a politikusainak hitelességét illetően, akik megkérdőjelezik az ő tisztességességüket, erkörcseiket, etikájukat. A tisztesség, a hazaszeretet, a jószándék nem függ sem politikai- vallási-, ideológiai hovatartozástól, sem az iskolai végzettségtől, de függ a gyökerektől, és a családi, baráti háttértől. Attól hogy, a viselkedési mintákat ki hol, kitől és hogyan kapja. Noha a családját, rokonait senki sem választhatja meg szabadon, a barátait, üzletfeleit és ideológiai, erkölcsi hovatartozását viszont igen. Ezért álságos dolog ezt a felelősséget áthárítani másokra. Azt mondják, a mai nap döntése határozza meg holnapot. Ez pedig azt jelenti, hogy ma azok vagyunk, aki lenni akartunk, ott vagyunk, ahol lenni akartunk! Csak rajtunk áll, hogy azok maradunk-e akik most vagyunk, vagy azzá leszelünk, akik valójában lehetnénk. Erre a képesség mindannyiunkban megvan.

Ki nem lop itt?

  2008.12.29. 18:04

Veres: Orbán Viktor ellopná az IMF-től kapott pénzt

 

Állami bűnszervezet és szexualitás

Hírháttér Molnár F.Árpád  2008.09.17. 13:12
HÍRHÁTTÉR TV: TABU: Állami bűnszervezet és szexualitás - A REBISZ-esekkel összetűzésbe került Elter Zsanettől a média által teljesen agyonhallgatott politikai maffia bűnözéséről és szexuális, gyakran pedofil orgiáiról, érintve a Magyarországon államilag totálisan védett zsidó pedofil abúzusokat (visszaéléseket).

Beszámoló egy botrányos bírói tárgyalásról

postánkból  2008.09.05. 23:14
A védelem által meghallgatni kívánt tanút, Hegyi István Urat aki budapesti igazságügyi fegyver szakértő (aki több országos ismertségű ügyben, így a Móri esetben adott szakvéleményt) kiküldi a tárgyalóból, majd a távozása után megjegyzi, hogy egyébként nem kívánja meghallgatni... A másik megdöbbentő a fegyveres rendőrök jelenléte volt a tárgyalóteremben. Én már védtem nem egy olyan ügyben, ami bűnszervezet tagjai ellen indult, de a szabadlábon levők ellen még soha nem láttam rendőrt a tárgyalóterembe vezényelni, szabálysértési ügyben meg különösen nem. A bíróság a hallgatóság egy részét kiküldte a tárgyalóteremből, azzal, hogy nincs ülőhely. Annak a kettő személynek akit kiküldött, a helyén ültek a rendőrök. Ezzel komolyan sérült a tárgyalás nyilvánosságának törvényi alapelve.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!