TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
Cikk
Cikk : Demokratikus népirtás

Demokratikus népirtás

SZRTI - SZ.G.  2011.04.19. 15:21

A demokrácia nevében az államilag elhallgatott, mentegetett és támogatott cigány- és fehérgalléros bűnözési hullám mára elborította az országot. Miközben arról hazudik a likud nagy barátja és tettestársai, hogy a rendőrség és igazságszolgáltatást munkáját nem vehetik át a civil szerveződések, aközben a saját maga épített le ezeket. Hazánkban az igazságszolgáltatás jogszolgáltatássá silányult. A rendőrség minden módszerrel történő lezüllesztése pedig alkalmatlanná tette azt hivatása ellátására. – mindeközben tombol a demokrácia. ... Teljesen kiszámítható a még többségi magyar lakosság reakciója, a vele szemben tanúsított atrocitások, bűncselekmények, környezeti- és élet rombolásokra. Mivel pedig ezeket a romboló cselekményeket demokratikusan tűri, sőt támogatóan védi a mindenkori cionista kormányzat, sőt igyekszik ezt a nyomást is addig fokozni, míg el nem szakad a cérna, ebből egyértelműen következik, hogy nem csakhogy szándékos, de megtervezett is. Célja pedig, mint már korábban is megírtuk, egy polgárháború, de legalábbis etnikai háború kirobbantása, még az előtt, hogy a lakosság felismerné, kik az igazi bűnösök, és azok ellen fordulna.  ... Tegyük végre tisztába a dolgokat, a szegénység nem oka a bűznek, lustaságnak, mocsoknak, az igénytelenségnek, hanem következménye. Sokan vannak, akik szegények, mégsem hajigálják más portájára a szemetüket, mégis rendben tartják kertjüket, házukat, gyermekeiket. És még csak lopni, betörni sem járnak, de legfőbbképpen nem garázdálkodnak és gyilkolnak. Az efféle cselekedetek belülről fakadnak; az erkölcsi nullaság, az igénytelenség és lustaság az otthon és a szűkebb környezetben látott minták követése.


 

 
Demokratikus népirtás
 
A Gyöngyöspatáról, s egyéb helységekből érkező hírek nagy visszhangot vertek.
Ment a szokásos „liberál cionista jogvédős” vinnyogás, és rákontrázott a likud testvérpártjának elnöke és köre is.
A lényeg azonban elsikkadt.
 
Senki sem fordulna a polgárőrökhöz, gárdákhoz, rendőrökhöz, és kapkodna fűhöz-fához, képviselőhöz, önkormányzathoz, ha a dolgok a maguk természetes normális rendjében folynának.
 
A demokrácia nevében az államilag elhallgatott, mentegetett és támogatott cigány- és fehérgalléros bűnözési hullám mára elborította az országot.
Miközben arról hazudik a likud nagy barátja és tettestársai, vagyis a több mint 20 éve politikusként, vezetőkként regnálók (pártállástól függetlenül!), hogy a rendőrség és igazságszolgáltatás munkáját nem vehetik át a civil (önvédelmi) szerveződések, aközben a saját maga épített le ezeket.
Hazánkban az igazságszolgáltatás jogszolgáltatássá silányult, méghozzá a jogszabályok olyan mértékékű torzításával, mely épp a fent említett bűnözés legalizálására irányul. A rendőrség minden módszerrel (jogi, fizikai, erkölcsi) történő lezüllesztése pedig alkalmatlanná tette azt hivatása ellátására. – mindeközben tombol a demokrácia.
Magyarán az egyszerű lakosságot kiszolgáltatták a bűnöző, és maffiózó paraziták számára. Sőt ebben odáig vetemedtek, hogy már más hivatalok is, mint az ÁNTSZ, KÖJÁL, (ellenpárti) Önkormányzatok, Környezetvédelmi hatóságok, stb. tétlenül szemlélik, sőt olykor maguk gerjesztik az élhetetlen körülményeket, persze kínosan ügyelve a demokrácia betartására.
Lássuk be, noha nem csak a cigányok között találunk mocskos, igénytelen, lusta, tudatlan, kártékony és összeférhetetlen élősködő életvitelt, ma, mégis - és nem csak hazánkban - ez az egyik etnikum az, mely legjellemzőbb és létszámában legnagyobb képviselője ennek a parazita életmódnak. Természetesen tisztelet a kevés kivételnek.
 
Teljesen kiszámítható a még többségi magyar lakosság reakciója, a vele szemben tanúsított atrocitások, bűncselekmények, környezeti- és élet rombolásokra.
Mivel pedig ezeket a romboló cselekményeket demokratikusan tűri, sőt támogatóan védi a mindenkori cionista kormányzat, sőt igyekszik ezt a nyomást is addig fokozni, míg el nem szakad a cérna, ebből egyértelműen következik, hogy nem csakhogy szándékos, de megtervezett is. Célja pedig, mint már korábban is megírtuk, egy polgárháború, de legalábbis etnikai háború kirobbantása, még az előtt, hogy a lakosság felismerné, kik az igazi bűnösök, és azok ellen fordulna.
 
A Barikád Durándával foglalkozó cikkeiben épp egy ilyen helyzet tárul a szemünk elé.
 
 
   
Tegyük végre tisztába a dolgokat, a szegénység nem oka a bűznek, lustaságnak, mocsoknak, az igénytelenségnek, hanem következménye.
Sokan vannak, akik szegények, mégsem hajigálják más portájára a szemetüket, mégis rendben tartják kertjüket, házukat, gyermekeiket. És még csak lopni, betörni sem járnak, de legfőbbképpen nem garázdálkodnak és gyilkolnak. Az efféle cselekedetek belülről fakadnak; az erkölcsi nullaság, az igénytelenség és lustaság az otthon és a szűkebb környezetben látott minták követése.
 
A kiszolgáltatott emberek megpróbálnak azok felé fordulni, akitől legalább egy időre segítséget remélhetnek. És bármily szomorú is ez, de be kell látni, jelenleg hazánkban ezek nem azok, akiknek hivatalbéli kötelességük a normális életvitelű lakosság védelme. Ezért van létjogosultsága bármiféle civil szerveződésnek, védelemnek.
 
Ahogy nemrégiben tapasztalhattuk a demokratikus fideszék esetében is, nem a munkahelyteremtéssel, a hazai vállalkozások életben tartásával létrehozásával kezdték, hanem a munkanélküli ellátás lecsökkentésével, a rokkantak és nyugdíjasok valamint a fiatalok ellehetetlenítésével. Vagyis csak elvesznek, de adni nem adnak semmit.
Sajnálatos módon a kormányzatokat, nem igen érdekli a megszorításokon kívül semmi. A közös asztalról mindegyikük csak elvesz. Minden intézkedésük a néptől még megszerezhető értékek elorozásáról, kikényszerítéséről szól. Természetesen ezt is a legdemokratikusabban teszik.
Azt mondogatták az elmúlt években, hogy nő a terrorizmus. Igazuk is volt. Csakhogy nem azok a terroristák, akikre rámutattak.
Hazánkban a terrorizmus melegágya maga a politika. Célja pedig az őslakosok kiirtása, e politikai terrortámadásban pedig minden eszközt megengednek maguknak. Így hát az egyenlőség jegyében a politikai terroristákkal szemben is fel kell használni minden lehetséges eszközt.
A jelenlegi politikai terror törvényét újra kell írni. A heréket pedig munkára kell fogni.
Hisz mint tudjuk, a munka nemesít, gerincet ad a dolgozónak, ezért a munka felszabadít!
 
Ha végre megszűnik a cionista népirtás, és az ország végre saját kezébe veszi a sorsát saját létérdekében, akkor elindulhatunk a normális úton. De ezt az utat nem demokráciának nevezik.
Tehát a legfőbb feladat kell legyen, mindenkinek biztosítani a munkát és az életfeltételeket!
Csak ezt követően lehet azt mondani, hogy aki nem dolgozik ne is egyék! Aki pedig nem tesz eleget a kötelezettségeinek, az a jogait sem érdemli meg.
 
Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda

 

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!