TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
Cikk
Cikk : Demokratikus népirtás

Demokratikus népirtás

SZRTI - SZ.G.  2011.04.19. 15:21

A demokrácia nevében az államilag elhallgatott, mentegetett és támogatott cigány- és fehérgalléros bűnözési hullám mára elborította az országot. Miközben arról hazudik a likud nagy barátja és tettestársai, hogy a rendőrség és igazságszolgáltatást munkáját nem vehetik át a civil szerveződések, aközben a saját maga épített le ezeket. Hazánkban az igazságszolgáltatás jogszolgáltatássá silányult. A rendőrség minden módszerrel történő lezüllesztése pedig alkalmatlanná tette azt hivatása ellátására. – mindeközben tombol a demokrácia. ... Teljesen kiszámítható a még többségi magyar lakosság reakciója, a vele szemben tanúsított atrocitások, bűncselekmények, környezeti- és élet rombolásokra. Mivel pedig ezeket a romboló cselekményeket demokratikusan tűri, sőt támogatóan védi a mindenkori cionista kormányzat, sőt igyekszik ezt a nyomást is addig fokozni, míg el nem szakad a cérna, ebből egyértelműen következik, hogy nem csakhogy szándékos, de megtervezett is. Célja pedig, mint már korábban is megírtuk, egy polgárháború, de legalábbis etnikai háború kirobbantása, még az előtt, hogy a lakosság felismerné, kik az igazi bűnösök, és azok ellen fordulna.  ... Tegyük végre tisztába a dolgokat, a szegénység nem oka a bűznek, lustaságnak, mocsoknak, az igénytelenségnek, hanem következménye. Sokan vannak, akik szegények, mégsem hajigálják más portájára a szemetüket, mégis rendben tartják kertjüket, házukat, gyermekeiket. És még csak lopni, betörni sem járnak, de legfőbbképpen nem garázdálkodnak és gyilkolnak. Az efféle cselekedetek belülről fakadnak; az erkölcsi nullaság, az igénytelenség és lustaság az otthon és a szűkebb környezetben látott minták követése.


 

 
Demokratikus népirtás
 
A Gyöngyöspatáról, s egyéb helységekből érkező hírek nagy visszhangot vertek.
Ment a szokásos „liberál cionista jogvédős” vinnyogás, és rákontrázott a likud testvérpártjának elnöke és köre is.
A lényeg azonban elsikkadt.
 
Senki sem fordulna a polgárőrökhöz, gárdákhoz, rendőrökhöz, és kapkodna fűhöz-fához, képviselőhöz, önkormányzathoz, ha a dolgok a maguk természetes normális rendjében folynának.
 
A demokrácia nevében az államilag elhallgatott, mentegetett és támogatott cigány- és fehérgalléros bűnözési hullám mára elborította az országot.
Miközben arról hazudik a likud nagy barátja és tettestársai, vagyis a több mint 20 éve politikusként, vezetőkként regnálók (pártállástól függetlenül!), hogy a rendőrség és igazságszolgáltatás munkáját nem vehetik át a civil (önvédelmi) szerveződések, aközben a saját maga épített le ezeket.
Hazánkban az igazságszolgáltatás jogszolgáltatássá silányult, méghozzá a jogszabályok olyan mértékékű torzításával, mely épp a fent említett bűnözés legalizálására irányul. A rendőrség minden módszerrel (jogi, fizikai, erkölcsi) történő lezüllesztése pedig alkalmatlanná tette azt hivatása ellátására. – mindeközben tombol a demokrácia.
Magyarán az egyszerű lakosságot kiszolgáltatták a bűnöző, és maffiózó paraziták számára. Sőt ebben odáig vetemedtek, hogy már más hivatalok is, mint az ÁNTSZ, KÖJÁL, (ellenpárti) Önkormányzatok, Környezetvédelmi hatóságok, stb. tétlenül szemlélik, sőt olykor maguk gerjesztik az élhetetlen körülményeket, persze kínosan ügyelve a demokrácia betartására.
Lássuk be, noha nem csak a cigányok között találunk mocskos, igénytelen, lusta, tudatlan, kártékony és összeférhetetlen élősködő életvitelt, ma, mégis - és nem csak hazánkban - ez az egyik etnikum az, mely legjellemzőbb és létszámában legnagyobb képviselője ennek a parazita életmódnak. Természetesen tisztelet a kevés kivételnek.
 
Teljesen kiszámítható a még többségi magyar lakosság reakciója, a vele szemben tanúsított atrocitások, bűncselekmények, környezeti- és élet rombolásokra.
Mivel pedig ezeket a romboló cselekményeket demokratikusan tűri, sőt támogatóan védi a mindenkori cionista kormányzat, sőt igyekszik ezt a nyomást is addig fokozni, míg el nem szakad a cérna, ebből egyértelműen következik, hogy nem csakhogy szándékos, de megtervezett is. Célja pedig, mint már korábban is megírtuk, egy polgárháború, de legalábbis etnikai háború kirobbantása, még az előtt, hogy a lakosság felismerné, kik az igazi bűnösök, és azok ellen fordulna.
 
A Barikád Durándával foglalkozó cikkeiben épp egy ilyen helyzet tárul a szemünk elé.
 
 
   
Tegyük végre tisztába a dolgokat, a szegénység nem oka a bűznek, lustaságnak, mocsoknak, az igénytelenségnek, hanem következménye.
Sokan vannak, akik szegények, mégsem hajigálják más portájára a szemetüket, mégis rendben tartják kertjüket, házukat, gyermekeiket. És még csak lopni, betörni sem járnak, de legfőbbképpen nem garázdálkodnak és gyilkolnak. Az efféle cselekedetek belülről fakadnak; az erkölcsi nullaság, az igénytelenség és lustaság az otthon és a szűkebb környezetben látott minták követése.
 
A kiszolgáltatott emberek megpróbálnak azok felé fordulni, akitől legalább egy időre segítséget remélhetnek. És bármily szomorú is ez, de be kell látni, jelenleg hazánkban ezek nem azok, akiknek hivatalbéli kötelességük a normális életvitelű lakosság védelme. Ezért van létjogosultsága bármiféle civil szerveződésnek, védelemnek.
 
Ahogy nemrégiben tapasztalhattuk a demokratikus fideszék esetében is, nem a munkahelyteremtéssel, a hazai vállalkozások életben tartásával létrehozásával kezdték, hanem a munkanélküli ellátás lecsökkentésével, a rokkantak és nyugdíjasok valamint a fiatalok ellehetetlenítésével. Vagyis csak elvesznek, de adni nem adnak semmit.
Sajnálatos módon a kormányzatokat, nem igen érdekli a megszorításokon kívül semmi. A közös asztalról mindegyikük csak elvesz. Minden intézkedésük a néptől még megszerezhető értékek elorozásáról, kikényszerítéséről szól. Természetesen ezt is a legdemokratikusabban teszik.
Azt mondogatták az elmúlt években, hogy nő a terrorizmus. Igazuk is volt. Csakhogy nem azok a terroristák, akikre rámutattak.
Hazánkban a terrorizmus melegágya maga a politika. Célja pedig az őslakosok kiirtása, e politikai terrortámadásban pedig minden eszközt megengednek maguknak. Így hát az egyenlőség jegyében a politikai terroristákkal szemben is fel kell használni minden lehetséges eszközt.
A jelenlegi politikai terror törvényét újra kell írni. A heréket pedig munkára kell fogni.
Hisz mint tudjuk, a munka nemesít, gerincet ad a dolgozónak, ezért a munka felszabadít!
 
Ha végre megszűnik a cionista népirtás, és az ország végre saját kezébe veszi a sorsát saját létérdekében, akkor elindulhatunk a normális úton. De ezt az utat nem demokráciának nevezik.
Tehát a legfőbb feladat kell legyen, mindenkinek biztosítani a munkát és az életfeltételeket!
Csak ezt követően lehet azt mondani, hogy aki nem dolgozik ne is egyék! Aki pedig nem tesz eleget a kötelezettségeinek, az a jogait sem érdemli meg.
 
Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda

 

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama    *****    Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Békés, Boldog Új Esztendõt Kívánok minden Kedves látogatómnak!    *****    Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson Magyarország! - Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson HU!