TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
MNA
MNA : Nyílt levél Posta Imrének Frissítve!

Nyílt levél Posta Imrének Frissítve!

forrás: Jövönk.info  2009.12.12. 09:15

A Magyar Nemzeti Arcvonal első esetben tesz közzé nyílt levelet. Húsz éves működésünk folyamán nem történt olyan esemény, melyre ilyen eszközzel kellett volna válaszolnunk. Most sem a magunk ügyében választottuk a vélemény nyilvánításnak ezt az eszközét. Imre! Mindig is valamilyen társaság célkeresztjében voltál, nyilván ez az állapot különösebb gondokat nem okoz Neked. De most azt látjuk, hogy egy jól összehangolt, több irányból intézett támadás középpontjába kerültél. Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy az ilyen műveleteknek az egyik célja az, hogy a megtámadott személyben a magára maradottság érzését felkeltsék, és ezt -amennyire lehet- fokozzák. Ezért kötelességünknek érezzük, hogy biztosítsunk szolidaritásunkról, támogatásunkról. Eszmei téren gondolkodásunkban vannak különbözőségek, de meggyőződésünk, hogy mindig a tisztesség útját járva kerested, és keresed az igazságot. És ez a tény felülír minden nézetkülönbséget. Reméljük, nem egyedüli szervezetként nyilvánítunk ilyen véleményt. Bizonyosan sokan lesznek, akik melléd állnak, és így adnak méltó választ az ellened támadóknak, és egyben így köszönik meg Neked azt a sok munkát, küzdelmet, amit az Igazság érvényesítésének nehéz harcában magadra vállaltál.


Nyílt levél Posta Imrének

Tisztelt Posta Imre!
Kedves Barátunk, Bajtársunk!

A Magyar Nemzeti Arcvonal első esetben tesz közzé nyílt levelet. Húsz éves működésünk folyamán nem történt olyan esemény, melyre ilyen eszközzel kellett volna válaszolnunk. Most sem a magunk ügyében választottuk a vélemény nyilvánításnak ezt az eszközét.

Imre! Mindig is valamilyen társaság célkeresztjében voltál, nyilván ez az állapot különösebb gondokat nem okoz Neked. De most azt látjuk, hogy egy jól összehangolt, több irányból intézett támadás középpontjába kerültél. Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy az ilyen műveleteknek az egyik célja az, hogy a megtámadott személyben a magára maradottság érzését felkeltsék, és ezt -amennyire lehet- fokozzák. Ezért kötelességünknek érezzük, hogy biztosítsunk szolidaritásunkról, támogatásunkról. Eszmei téren gondolkodásunkban vannak különbözőségek, de meggyőződésünk, hogy mindig a tisztesség útját járva kerested, és keresed az igazságot. És ez a tény felülír minden nézetkülönbséget.

Reméljük, nem egyedüli szervezetként nyilvánítunk ilyen véleményt. Bizonyosan sokan lesznek, akik melléd állnak, és így adnak méltó választ az ellened támadóknak, és egyben így köszönik meg Neked azt a sok munkát, küzdelmet, amit az Igazság érvényesítésének nehéz harcában magadra vállaltál.

Tarts ki, Imre!
További jó munkát, szerencsés hadviselést!

A Magyar Nemzeti Arcvonal vezetősége

==================================================================

A nyílt levélhez csatlakoztak még:

Aranykopjások

Jó Szittya Fajtám!

Mi Aranykopjások sem éltünk még soha a nyílt levél eszközével, de mivel most egy olyan Nemzet Testvérünket ért támadás, aki mellett kötelességünk a kiállás, hallatjuk hangunkat. Annál is inkább, mivel egyik legfontosabb alapvetésünk, hogy önző érdekek helyett a bajtársi önfeláldozás (szolidarizmus) elvét valljuk. Valamennyiünk mindegyikünkért, s mindegyikünk valamennyiünkért.

Úgy, gondoljuk jó úton jársz: ha ugatnak a kutyák, hagy ugassanak. Addig teszik csak, míg a gazdájuk a nyakukba nem csördít. Ennek az országnak az Öregistentől kapott gyönyörű Kárpát-hazának mi vagyunk a gazdái és azok is kívánunk maradni, nem megtűrt szolgálói egy idegen fajnak. Pont a Te előadásaid nyitották fel nagyon sok honfitársunk szemét ez ügyben.

Tudjuk, nem könnyű egy ilyen helyzettel együtt élni, sem neked, sem a hozzád tartozóknak. Ennek ellenére arra kérünk, ne add fel a megkezdett munkát, járd a vidéket és nyitogasd a magyarok szemét. Terjeszd az igazságot, és hátha ez a térdre kényszeríttet nép felébred, lerázza láncait, és belekezd egy Őseihez méltó jövő felépítésébe!

Addig is: ha a sehonnai kóbor, sorstalan ebek csaholnak és csattogtatják fogaikat a bokád körül, tudd, hogy az Aranykopjásoknak vetheted hátadat és számíthatsz bajtársainkra, ha az orrukra kell koppintani.

Tedd a dolgodat továbbra is töretlenül, és ne feledd mártír Nemzetvezetőnk szavait:„ A Nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”

Kitartás! Küzdelem! Áldozat!

Lajdi Róbert
Aranykopjások

 ======================================================================

"Nem az a hatalmas, aki üldöz, hanem az, akit üldöznek!"
Szálasi Ferenc

Posta Imre megírta leveleit.

Előbb az olcsó, feláldozható pártkatonákká degradált gárdisták figyelmét hívta fel, hogy a gazdáik által kijelölt út a pusztulásba vezet, majd a jobbik vezetéséről írta meg szerintünk visszafogott, ám reális értékelését.

Soraiból a Nemzet iránti felelősség és aggodalom áradt.

Azonnal beindult az ilyenkor szokásos klisék segítségével a Posta Imre lejáratását célzó folyamat, amely azt célozza, hogy a kijelölt célszemélyt lejárassák, ellehetetlenítsék, elszigeteljék.

A Mozgalom kettéválásakor mi Őrzők megtapasztaltuk, hogy milyen mélységekbe képes lesüllyedni a hatalomért és az azzal járó anyagi jólétért bármilyen árulásra képes jobbikos pártokrácia.

Nem tétel számukra sem becsület, sem tisztesség de még a családi béke sem, ha önös érdekeik a tét.

Ugyanezt tapasztalhatta meg Kiszely professzor úr, Tomcat és most Posta Imre is, akik szintén kényelmetlenné váltak Zazrivecz, Novák "Emőke" és tartógazdáik számára.
Budaházy esetében a módszer eldurvult, hiszen Gyuri, Toroczkaival ellentétben, nem volt hajlandó beállni a zsidók által irányított jobbikos szekértáborba. Nem véletlen, hogy ma Gyuri és a hozzá köthető hazafiak börtönben vannak, ki tudja meddig.
Ahogy eddig, úgy Posta Imre esetében is a kuruc az első lépés.

Az évekkel ezelőtt jó szándékkal létrehozott portál mára "Emőke" impériumaként a jobbik mögött álló erők kampány eszközévé vált.

Tudjuk, hogy "Emőke" azzal rettegteti a jobbik vezérkarát, hogy a pártpropagandává silányított, alacsony színvonalú kuruccal bármikor kicsinálhatja őket.

Ami elgondolkodtató, hogy miközben a hatalom görcsösen igyekszik a legkülönbözőbb eszközökkel ellehetetleníteni az igaz hazafiakat, sebtében hozott törvényekkel, bebörtönzéssel, a kuruc vígan működhet tovább.

Ne tévesszen meg senkit az a szöveg, hogy illegalitásban vannak.

Ha a nyírség legapróbb falvaiban tudják, kicsoda Molnár Balázs, Novák "Emőke" vagy Tarnóczy Szabolcs, akkor vélhetően a rendőrség számára sem ismeretlenek.

Hogy miért működhetnek? - mert a hatalom számára fontos, hogy a jobbik bevonulva a Parlamentbe féken tartsa az akár vér árán is rendszerváltást akaró, mindenét elvesztő és egyre szélesedő radikális tömeget.

Ezért elviselik, sőt nyilván jóváhagyják, hogy a kuruc zsidózzon (miközben Morvait, az egyik legbefolyásosabb cionista feleségét reklámozzák).

Ahogy mondani szokták a cél szentesíti az eszközt...

Hogy mi várhat még Posta Imrére és mindazokra, akik nem a zsinagógává tett Parlament uraitól várják a megváltást?

Bármi.

A lejárató kampány valószínűleg a médiában fog folytatódni.

Tavaly szeptemberben óta folyamatosan megtapasztaljuk, hogy a legkülönbözőbb zsidó portálok, napi és hetilapok, tv műsorok szolgálják a jobbik lejárató propagandáját.

Ami a tét nagyságát és a politika elvetemültségét mutatja, hogy ma már ezt sem tartják elegendőnek,

Nemrég Budaházy Gyuri tárgyalásán Novák "Emőke" arról beszélt, hogy a hazafiak öngyilkosságba menekülnek a hatalom zaklatásai elől: szentkoronaradio.com/belfold/2009_12_08_budahazy-eu-plakat-karteritesi-pere.

A harcos lelkű, keresztény ember az ellenségeire emel fegyvert nem önmagára, viszont az alig burkolt fenyegetés azt érzékeltette, hogy a hatalom képes elmenni a végsőkig.

Aggódunk Budaházyért aki, kiszolgáltatottan sínylődik börtönében, de aggódunk Posta Imréért is, aki szakmaisága, hitelessége és elkötelezettsége miatt valódi fenyegetést jelent a zsidók és szolgalelkű csatlósaik számára.

Amit a lassan ikonná váló harcosoknak, Posta Imrének, Győrkösnek, Dominak, Budaházy Gyurinak és a meghurcolt, bebörtönzött hazafiaknak tudnia kell, hogy nincsenek egyedül. Ott állnak mögöttük egyre nagyobb számban azok, akik a Szent Korona országáért, a Nemzetért, a rend becsület és fegyelem Magyarországáért készek, akár a végső áldozatra is.

„Sorsunk, jövőnk, jutalmunk olyan lesz, ahogyan harcolunk értük. Sem jobb, sem rosszabb; sem több, sem kevesebb. Érdemünk szerint kapjuk.”
Szálasi Ferenc

Szebb jövőt! Kitartás!

Őrző Magyar Gárda Mozgalom

(magyargardamozgalom.hu)

 

 =======================================================================

Nem árt ha látunk is, nemcsak nézünk.

A Kuruc.info-n december 10-én megjelent egy cikk “Posta Imre szarkavaró lett” címmel, mely a postaimre.com-ra is be van linkelve.

Bár a cikk “logikája” és stílusjegyei és jellegzetesek (no nem a meghatározó “kurucos“ stílust hordozzák), de nem is ez a lényeg. Inkább az a mondat tetszett, mellyel olvasóikat győzködték.

Posta Imre eme kijelentésére:

“Arról nem is beszélve, hogy egyre több zsidó lebzsel a Jobbik vezérkara közelében…”

ezzel a mondattal reagált a (n.n.) cikkíró:

“Na ebben pedig biztosak lehetnek olvasóink: a Kuruc.info nem tűrné, még Vona Gábor mobilszámát is közzétenné, ha így volna...”.

*

Posta Imre a maga nyugodt módján ennyit válaszolt a cikkbéli vádaskodásokra:

“Kedves Kurucok, abban a körben, amely a felvetett témában döntést hoz, nem lehettek tényezők! Sajnálom! Gondoljátok át még egyszer és várom bocsánatkéréseteket!” – ehhez pedig nem is igen van mit hozzátenni.

Talán csak azt az egy megjegyzést fűznénk hozzá, hogy Posta Imre eddigi állításait, felvetéseit nem légből kapott információkra alapozta, sokszor még azok publikussá válása előtt.

Ráadásul rendre beigazolódott, hogy amit korábban állított, azokat a később napvilágra kerülő TÉNYEK, TÖRTÉNÉSEK alátámasztják.

Ergo: Nem CSAK AZ létezik, ami látunk, ismerünk.

(ezért nem árt ha látunk is, nemcsak nézünk)

Audie Rácz Era

2009.12.12.

--
Szabad Riport Tudósító Iroda
editor

=======================================================================

Egy újabb vélemény

(Nem magam miatt teszem ki az írást, hanem bátorítandó másokat a szólásszabadságra.)

Tisztelt Posta Úr!
Ezúton is szeretném kifejezni az Önnel való szolidaritásomat.Aljas, és ocsmány az a hadjárat amit a jobbik nevű "bölcsődei csoport" indított Ön ellen.Ön ellen, aki ténylegesen is e Nemzet Ügyének szenteli életét!Mégis mit képzel magáról például a kuruc.info-s bagázs?Önt mocskolják miközben még a kilétüket sem merik felfedni?Álnevek mögé bújva uszítanak az igazság zászlóvivője ellen, míg Ön mindig nyílt sisakkal áll ki!Ne feledje Posta Úr, sokan vagyunk Ön mellett!Vigyázzon magára, mert még sok ember elméjében kell lámpást gyújtania!Tartsa meg a Magyarok Istene Önt és kedves családját még nagyon sokáig jó egészségben, és szeretetben! Örök Tisztelettel, és megbecsüléssel: Michael Collins -Újszász, Szolnok m.

 

=======================================================================

MNE

Szevasz Imrém!
Isten hozott a való világban! Ezek szerint a piros kapszulát választottad...( Matrix....)
Szerintem most már jó úton jársz, ezek szerint az MNA is kiállt melletted.
Vedd úgy, hogy az MNE is kiáll melletted!
Baráti üdvözlettel: Gyula

 

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!