TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
Cikk
Cikk : Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze!

Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze!

SZRTI - SZ.G.  2011.05.02. 12:09

A cionista és szemita mimikri eddig kitűnően működött - A hódítási folyamat sorrendje (4 lépése): erkölcsi bomlasztás, gazdaság leépítés, politikai kiszolgálás, majd jogilag is deklarált beolvasztás - A pártokrácia az az eszköz, mely biztosítja, és a felhatalmazást megadja a cionista végcél beteljesítéséhez. Az SZDSZ és LMP a neoliberalizmus fő szószólója, a farok, mely a kutyát csóválja. Az SZDSZ a cionisták és szemiták tömörítő pártja volt, valójában azonban a hazai és beáramló cionista pénzek valódi gazdája, ergo a hatalom valódi birtokosai a politika irányítói a háttérben. Képviselőik sosem pihentek, családi alapon mindig a húsos fazék fedelét fogták. Mielőtt színre léptek volna, "madarasként", hol bolseviknak, hol szocialistának, ha kellett kommunistának, vagy akármi másnak álcázták magukat. Egyetlen cél megvalósítása érdekében, mégpedig, hogy mindegyik regnáló pártban meghatározó, "értékadó", sőt irányító szerepet tölthessenek be. Most éppen a nemzeti kéket zöldre cserélték és LMP néven teszik ugyanazt, mint eddig. A cionista és szemita mimikri eddig kitűnően működött. Aki felfedte, velük került szembe, s ők sosem haboztak bármilyen eszközzel lesöpörni a színről. Sem ma, sem soha a történelmünk során egyetlen hatalom sem volt mentes tőlük. Többnyire a háttérből, titkos eszközökkel, de ha kellett, arcot is adva mételyeztek, és nyomást gyakoroltak. Az SZDSZ is odakerült ahová való, ám tagjai új tömörülést szerveztek, és más pártokba nyomakodtak be.


 
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze!
 

Nem is olyan régen, 2007-ben alig 3 és fél évvel ezelőtt ifj. Hegedűs Lóránt lelkipásztor az alábbiakról beszélt:
(megj.: Hazafias Magyarok Szövetsége - a magyar  Hamasz - elnöke)

"A Hazafias Magyarok Szövetsége […] felhívja a Magyar Köztársaság minden állampolgárát […], hogy követeljék Simon Perez izraeli államfő Magyarország gazdasági eszközökkel történő elfoglalásáról tett nyilatkozata alapján az izraeli tulajdonú és/vagy izraeli érdekeltségű cégek és magánszemélyek magyarországi befektetései jogszerűségének felülvizsgálatát."

"[…] Követeljük annak vizsgálatát, hogy az izraeli titkosszolgálat beépült-e a magyar nemzetbiztonsági szakszolgálatokba, s ha igen, a megfelelő, törvényes elhárító lépések haladéktalan megtételét. Követeljük az izraeli érdekeltségű őrző-védő cégek működésének azonnali betiltását"

"Követeljük a hazai és nemzetközi téren folytatott bolsevik antiszemitázó, fasisztázó, rasszistázó magyarellenes rágalomhadjárat haladéktalan beszüntetését, ill. megakadályozását, mely az ellenséges ország-hódító izraeli szándéknak ágyazott meg."

"Amennyiben a magyar állam hivatalos illetékes szervei és képviselői a törvényes rend helyreállítása, Magyarország szuverenitásának megóvása érdekében nem teszik meg az Alkotmány által előírt szükséges lépéseket, törvényes polgári engedetlenségi mozgalmat szervezünk az őseink vére által áztatott szülőföldünk megmentése érdekében. […] "

És mi történt azóta?
A tudományos elemzést mellőzve, egy egyszerű szemlélő számára a dolgok így festenek.
Végeredményben, az égvilágon semmi!
Vagyis dehogynem! Csak épp nem a fenti mondatokban sürgetett irányba, hanem épp ellenkezőleg.

Bár Hegedűs Lóránt a Jobbik támogatását "élvezi" a 2007-ben mondottakban egy tapodtat sem haladt előre senki a megoldás felé.
Sem egyetlen párt, sem más szervezet, vagy civil összefogás nem tesz, vagy nem tud tenni semmit.
Igaz, egy józan ember egyetlen párttól sem várhatja el komolyan ezt, hiszen, a hazai pártok mindegyike ellenérdekelt a nemzet felemelkedésében.

Vegyük csak sorra őket
  
 

A Fidesz?
- hát erről nincs mit beszélni. Orbán pártja saját maga által deklaráltan a Likud testvér pártja, (ők Nagy Izraelben gondolkodnak) ezért pontosan tudhatjuk mi várható tőlük. Ami eddig is, korábbi ciklusaik alatt, '98-2002-ig. Magyarország elzsidósítása, Nagy Izrael részévé tétele. Elsőször is a MÓDSZER segítségével, mely erkölcsileg, gazdaságilag és politikailag végül jogilag is kiszolgáltatja az országot a szemitáknak és cionistáknak egy ELJÁRÁSSAL karöltve, amely a nyomasztó szemita túlsúlyt hivatott biztosítani.
Ez a túlsúly, most is jelen van a közéletben, közhivatalokban épp úgy, mint a négy fő hatalmi ágban, bár inkább ötről kéne beszélni. Úgymint a végrehajtó-, a törvényhozó-, az igazságszolgáltató/bírói hatalom, és a média - elsősorban a fősodratú, azaz a legnagyobb hallgatottságot, nézettséget, olvasottságot élvezők -, s ötödik ágként a vallási hatalmat se felejtsük ki! Melyeknek a POLITIKÁTÓL és egymástól való szétválasztása csak üres szólam, és az elmúlt 80-100 valahány évben egyáltalán nem működött. Míg összefonódásukat számtalan példa bizonyítja.
A folyamat sorrendje (4 lépése): erkölcsi bomlasztás, gazdaság leépítés, politikai kiszolgálás majd jogilag is deklarált beolvasztás, valójában maga a megszállás MÓDSZERE. Melynek bármely lépésében MINDEN eszközt felhasznál, az erőszakot sem mellőzve. Az egyes lépések csak a kezdés sorrendjét jelentik nem a befejezésükét! Az első három már réges-régóta folyik.

Mi a helyzet az MSZP háza táján?

Náluk is tetten érhető volt ez az ELJÁRÁS valamint a MÓDSZER is, országlásuk mind a 12 évében, sőt a megelőző időszakban is, amikor még jogelődjük nevével, azaz, MSZMP néven romboltak. A cionisták teljhatalomra juttatásában, talán nekik volt a legnagyobb szerepük. A fent említett a folyamatot második hatalomra jutásuk során gyorsították és erősítették fel.
 

Az MDF?  

A 90-es rendszerváltásnak nevezett, ám a megelőző években, a háttérben az MSZMP-vel és holdudvarával előre megtervezett jól koreografált színjátékban kerültek hatalomra.  Többek között a nyugdíjkassza, a gazdasági- és közélet látványos tönkretétele fűződik a nevükhöz. Ők voltak az első, váltás utáni szálláscsinálók. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy valójában nem kezdték, hanem folytatták a játékot, a korábban kiosztott szerepekben. Azóta sikeresen lejáratták magukat, s odakerültek ahová voltaképpen az összes hazai párt való, a történelem szemétdombjára.

Az SZDSZ és LMP

A neoliberalizmus fő szószólója, a farok, mely a kutyát csóválja. Az SZDSZ a cionisták és szemiták tömörítő pártja volt, valójában azonban a hazai és beáramló cionista pénzek valódi gazdája, ergo a hatalom valódi birtokosai a politika irányítói a háttérben. Képviselőik sosem pihentek, családi alapon mindig a húsos fazék fedelét fogták. Mielőtt színre léptek volna, "madarasként", hol bolseviknak, hol szocialistának, ha kellett kommunistának, vagy akármi másnak álcázták magukat. Egyetlen cél megvalósítása érdekében, mégpedig, hogy mindegyik regnáló pártban meghatározó, "értékadó", sőt irányító szerepet tölthessenek be. Most éppen a nemzeti kéket zöldre cserélték és LMP néven teszik ugyanazt, mint eddig. A cionista és szemita mimikri (mimikri - álcázás, egybeolvadás a környezettel, a leendő zsákmány megtévesztésére) eddig kitűnően működött. Aki felfedte, velük került szembe, s ők sosem haboztak bármilyen eszközzel lesöpörni a színről. Sem ma, sem soha a történelmünk során egyetlen hatalom sem volt mentes tőlük. Többnyire a háttérből, titkos eszközökkel, de ha kellett, arcot is adva mételyeztek, és nyomást gyakoroltak. Az SZDSZ is odakerült ahová való, ám tagjai új tömörülést szerveztek, és más pártokba nyomakodtak be.
 

A KDNP

Mely nevében keresztény ugyan, de ezzel vége is, lakájpártként funkcionált, még fénykorában is. Sosem volt meghatározó szerepe, leginkább a fent említett MÓDSZERBEN és ELJÁRÁSBAN való aktív részvétele okán. Mely ugyanígy jelen van az úgynevezett keresztény egyházakban is. Ma leginkább a keresztény emberek (katolikus, református, evangélikus, hogy csak a nagyobb, valóban történelmi egyházakat említsük) judeokereszténnyé süllyesztésében játszott szerepe okán kell elítélnünk az egyházakat, s azok közül is a katolikus egyházat. Melynek legfőbb vezetői a legaktívabb szekértolói ennek az ideológiai és erkölcsi fertőnek, melyet a szemita és cionista pénzurak megvásároltak maguknak, s melyet a közéletben szemérmesen liberalizmusnak a hitéletben pedig és judeokereszténységnek neveznek. De hát másként ez nem is lehet, hiszen a legfőbb vallási vezető, a pápa, maga sem más, mint a mammon szolgája, (lásd a vatikáni bank, stb). Mivel a KDNP is ezekre az értékekre épít, s ennek részese, ezért hát maga sem különb annál.

A többi, immár szemétre hányt pártról sem mondható el sokkal több jó. A MIÉP, és a KISGAZDA Párt akkor devalválódott igazán, amikor összefeküdt a zsidó testvérpárttal. A Szociál Demokrata Párt, vagy a Centrum  Párt még idáig sem jutott.

JOBBIK
A végére hagytam a legfiatalabb pártot a Jobbikot, akinek a soraiban épp úgy bomlaszt a szemita jelenlét, mint más kis pártoknál. A Jobbik, ahogy bekerült a hatalomba, és felvette a neki osztott lapokat, ugyanolyan súlytalanná lett a becsület terén, mint a fazék körül ülők. Nem mintha sok esélye lett volna, akár neki, akár másoknak, hisz a Fidesz kétharmada egyértelműen KUSS-ba tett minden más lehetőséget. Jelenlegi egyeduralmának, hogy ne rémuralmat írjunk, bár az is hamarosan eljön, egy Jobbiknál erősebb, szervezettebb és fegyelmezettebb, nagyobb tömegtámogatású párt sem tudna labdába rúgni most. Nemcsak azért, mert valójában nincs is pálya, amin focizzon, hanem két további ok miatt sem. Egyrészt, mert immár ez a párt ugyanazon csapat tagja lett, s aki mégis kilóg, az meg nem rúghat labdába, sőt azon túlmenően, hogy a bírót is maguk közül választották, a labda nincs is játékban, másrészt és nincsenek kvalifikált, hozzáértő focistái sem.
Így hát nem marad más a Jobbik számára sem, mint a neki osztott lapokkal és játékszabályokkal beszállni a partiba, és betölteni a neki szánt szerepet, vagy kibicelni. Ám azok számára, akik beléjük helyezték a bizalmukat ez mindenképpen árulás. Annál is inkább, mert egyre inkább alkalmazzák a fent részletezett MÓDSZERT és ELJÁRÁST.
 
 
Aki azt hinné, hogy a fenti MÓDSZER és ELJÁRÁS csak a hazai pártokra, és politikára jellemző, az téved. Mint ahogyan hazánk, úgy Európa, sőt a világ legtöbb országa is hasonló gondokkal találta magát szembe. Hisz a cél is globális, a világhatalalomhoz, az új világrendhez vezető út állomásait látjuk. Vannak országok, melyekben totális uralomra, vagy ellenőrzésre törnek, és vannak olyan országok, ahol a látszatra sem adva a népeket is kiirtják.
 
A PÁRTOKRÁCIA AZ AZ ESZKÖZ, MELY BIZTOSÍTJA ÉS A FELHATALMAZÁST MEGADJA A CIONISTA VÉGCÉL BETELJESÍTÉSÉHEZ.

Erre pedig egy magára valamit is adó, egészséges értékrendű, gyökereibe és hitébe kapaszkodó nemzetnek csak egyetlen lehetséges válasza lehet. NEM!

Szász Gerda - Szabad Riport Tudósító Iroda.

 

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!