TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
A 'DONI KOZÁKOK'
A 'DONI KOZÁKOK' : Ismerjük őket? - CIONIZMUS II.

Ismerjük őket? - CIONIZMUS II.

Audie Rácz Era  2009.03.01. 19:33

Mert ők zsidóbbak a zsidónál, ők a cionisták akik a leggazdagabbak, és feneketlen étvágyúak s akik magukat a világ urainak tartják, számukra megszerzendő zsákmány minden más ország és nép. Ők a GLOBALIZÁCIÓ kitalálói. Bármit meg is tesznek az elterjesztésért és a világkormányzás megvalósulásáért. Eszközeikben nem válogatnak, országokat nemzeteket, népeket játszanak ki egy más ellen. Pénzelik mindkét összeugrasztott félt. Minaddig, amíg le nem gyengül mindegyik. Ami számunkra igazán veszélyessé teszi a dolgot az, hogy hazánk, és és népünk a főcélok egyike! Mint a sáskák járnak nemzetről nemzetre, és ahol nem elég erős ellenállás, vagy akiket beáldoznak a saját szövetségeseik, azokat felfalják, kifosztják, és rabszolgaságba taszítják. S végül kipusztítják! Aztán mennek tovább a következő gazdatestre...."A jó zsidó az, aki mindig a zsidóság érdekében cselekszik, a rossz az, aki nem. Ez a megállapítás minden népre egyformán érvényes."


 ISMERJÜK ŐKET?

CIONIZMUS II.

 

 

A Talmud nem más, mint a cionisták világuralmának „erkölcsi” kódexe.

Ha meg akarjuk érteni, hogy mi az ideológiai alapja, és motivációja hogy a nemzsidókat – nememberként kell kezelni, és velük szemben bármi aljasság nemcsak hogy megengedhető, hanem kötelező, akkor meg kell ismerni a Talmud jó néhány erre vonatkozó részét, ebből a gyűlölet halmazból.

Az ezeken alapuló módszer, gyakorlat, események ellen - nem meglepő módon - sem a jogvédők, sem a liberálisok, sem az "egyenlőségre" oly érzékeny politikusok egyike sem kívánta a szavát felemelni. Vajon miért?

Akik ki merik mondani azt, amit a cion zsidók le is mertek írni, (bár lefodítani már nem!) de még terjesztenek is, azokat antiszemitizmussal vádolják meg, és ellenük hangos siránkozásba és aljas fröcsögésbe fognak.

De nemcsak velünk, magyarokkal, hanem az egész világgal szemben igy tesznek. S nem kizárólag a keresztény világgal szemben. Akárkivel szemben, akinek van bármi értéke, amit megkívánnak. Nem számít, ha zsidó, muzulmán, vagy bármi más a vallása, születése. Mert ők zsidóbbak a zsidónál. Ők, a cionisták, akik a leggazdagabbak, s feneketlen étvágyúak is. Ők azok,  akik magukat a világ urainak tartják, számukra megszerzendő zsákmány minden más ország és nép. Ők a GLOBALIZÁCIÓ kitalálói. Bármit meg is tesznek az elterjesztéséért és a világkormányzás megvalósulásáért. Eszközeikben nem válogatnak, országokat nemzeteket, népeket játszanak ki egy más ellen. Pénzelik mindkét összeugrasztott felet. Mindaddig, amíg le nem gyengül mindegyik.
Ami számunkra igazán veszélyessé teszi a dolgot az az, hogy hazánk, és népünk a főcélpontok egyike! Mint a sáskák járnak nemzetről nemzetre, és ahol nem elég erős az ellenállás, vagy akiket beáldoznak a saját szövetségeseik, azokat felfalják, kifosztják, és rabszolgaságba taszítják. S végül kipusztítják! Aztán mennek tovább a következő gazdatestre.

A TALMUD TOVÁBBI RÉSZLETEI után ne feledkezzünk meg még egy fontos talmudi sajátságról, a VÉRVÁDRÓL.

Ennyivel még nem merülnek ki a károkozások.
Míg a kártékony eszmerendszer az alapját és az "erkölcsi" felmentést adja a tetteikhez, addig a pénz hatalmával, melyet megszereztek, és mellyel visszaélnek, romlásba döntik és igába hajtják az egész világot.
A legaljasabb módon, kendőzik el ezeket a tevékenységeiket. Hazudnak - hisz őket felmenti, sőt biztatja a Talmud, hogy ezt tegyék. Hazugságaik teljesztésére, és elrejtésére egész média birodalmakat építettek fel, oktatási rendszereket, állami "igazságszolgáltatási intézményeket" erőszakoltak rá a nemzsidókra. Ám sokan ezt a mai napig sem látják, s nem ismerik fel a következményeit, sőt még mindig elhiszik a maszlagot. Mire ők is megértik ennek a „pestisnek” a létét, addigra már fel is zabálja őket ez a „halálos kór”!

A Terjeszkedés 

További probléma az alattomos terjeszkedés; felvásárlások és betelepülések formájában, mely hazánkat különösen nem kíméli. Főként, hogy ebben kitűnő "támogatókra" találtak. Politikusaink, és a cionisták összefonódására a Traubi ügy is egy újabb példa, vagy a néhány hónapja kiszivárgott titkos betelepítési terv 

A felvásárlásokról A hazai felvásárlásokról a kuruc.info és az  index  anyaga, és  A végső cél érdekében cimű korábbi cikkeinkben írtunk.

A traubi ügyrészleteit itt olvashatják: http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=30124, http://hvg.hu/magyarmarka/20050325bambisztartraubimarka.aspx

A titkos betelepítési tervről pedig ezen a linken tájékozódhatnak : http://www.box.net/shared/g55xedhzgg

A Hazánkért honlapján Tolocsvai Lászó cikkében ezt olvastuk:

"Találkozót rendeztek a múlt héten, Nyírtasson a tengerentúlról érkezett ortodox zsidók, a hétvégén pedig rituális fürdőt is avattak. Salamon Berkowitz hazánkban élő amerikai üzletember nyilatkozata szerint legalább 435 millió forintot fordítottak építkezésre és vendéglátásra a településen. A helybéliek azonban fenntartással fogadták a zsidó világtalálkozó résztvevőit, mert úgy vélik, aki képes anyagi kárt okozni az önkormányzatnak lelkiismeret furdalás nélkül, az nem várhat feltétlen vendégszeretet és bizalmat. Márpedig Berkowitzék 2001 óta hárommillió forinttal tartoznak a falunak." Haszid zsidók találkozója a Nyírségben - A szabolcsi faluban vegyes érzelmekkel  fogadták a vendégeket

Ám épp ekkora veszélyt jelent az erőszakszervezeteinkben való egyre növekvő beszivárgásuk.

"Most azonban megkezdődött az amerikai katonaság kitelepítése, elmondások szerint elhagyják az országot. Helyettük Izraelből érkeznek katonák, olyanok, akik egy szót sem tudnak magyarul. A hírek szerint repülővel érkeznek csoportokban, sokan családostól, leginkább Ferihegyre. Innen teherautók és terepjárók szállítják őket Táborfalvára. Ezt ferihegyi dolgozók is alátámasztották."

Ezt a hírt Tóth Bertalan, Táborfalva polgármestere így cáfolta:
"Izraeli katonák nem voltak és nincsenek Táborfalván, pénteken, 27-én volt egy tájékoztató a Bázis ez évi igénybevételéről ahol ezeket a kérdéseket feltettem a parancsnoknak, aki nemleges választ adott."  

- „Isten az atyám, hogy nem vagyok anti-szemita” - méltatlankodott a zarándoklat második napján Nyírtass Bem utcájának egyik férfi lakója -, ”de amit ezek az emberek művelnek itt, az túltesz mindenen. Eljöttek Kanadából, az Egyesült Államokból és még vagy húsz országból. Kellemes társaságra számítottunk, erre mi történik? Vagy azonnal megfeledkeznek magukról, vagy ez a természetes viselkedés náluk. Ha hiszi, ha nem - erősítette meg a családapa az elmondottakat -, nyílt ajánlatokat tesznek asszonyainknak, lányainknak. És még ők csodálkoznak, amikor felháborodunk, s azt kérdezzük: hol van a tisztességtelenség határa? Nézze meg, őrző-védő csapattal vigyáztatják nyugalmukat bizonyára nem kevés pénzért a falu ellenében, miközben a mi nyugalomhoz való jogunkra nincsenek tekintettel. Ilyen körülmények között részünkről legfontosabb az éberség: szeretjük a vendégeket, de ami sok, az sok. Ez megy 2001 óta, s amennyiben nemtetszésünknek adunk hangot, azonnal az a válasz, hogy ””anti-szemiták”” vagyunk, utáljuk a zsidókat. Nincs nekünk semmi bajunk a zsidókkal, csupán azt a viselkedési stílust utasítjuk el, amelyet ezek az emberek képviselnek Nyírtasson. Egyszer még elviseljük, ám minden itteni találkozásuk alkalmából elvetik a sulykot - mondta a férfi, hozzátéve: elvárják, hogy a vendégek legalább minimális alkalmazkodási készséget tanúsítsanak, ha már a helyiek teljes toleranciára nem számíthatnak.
- Főszervezőjükről, Salamon Berkowitzról sem hallottak túl sok jót - hangsúlyozta a Bem utcai lakos -, róla annyit tudnak a falusiak, hogy valami Traubisoda üzem tulajdonosa a Balaton környékén, de úgy tekint a törvényre mint a papírzsebkendőre, amelybe belefújjuk az orrunkat, aztán szemétkosárba dobjuk. A középkorú férfi figyelmeztetett: vigyázzak vele, ravasz ember, bár barátságos amerikai magyarnak mutatja magát. “Az sem igaz, amit kérdez", mondja, szélhámos, amit 2001-ben a falu előtt bebizonyított.

 Azonban ez utóbbi vélemény nem egyedi.  A jövőnk.info exluziv interjút készített Györkös  Istvánnal melyből egy részletet itt is közreadunk:

Mi a véleménye a zsidóságról?

Rendkívül megosztottak, egy részük –a kisebb részük- érzi a katasztrófa közeledését, ezért igyekszik normálisan viselkedni. A többség azonban elvakultan követi megszállott vezetőit, akik képtelenek reálisan felmérni a változásokat. Ebből rövidesen igen súlyos gondjaik lesznek, és mire észhez térnének, már késő lesz.

Úgy gondolja, hogy vannak jó zsidók és rossz zsidók?

Igen. A jó zsidó az, aki mindig a zsidóság érdekében cselekszik, a rossz az, aki nem. Ez a megállapítás minden népre egyformán érvényes. A kérdés csak az lehetne, hogy a jó zsidó lehet-e jó magyar. Ez kizárt. Mert míg egy jász, sváb, vagy kun népcsoporthoz tartozó ember lehet egyszerre jó jász és magyar, addig az idegen kultúrával, szokásokkal és lelkiséggel rendelkező zsidó képtelen összeegyeztetni saját világát a mienkével. Erre még nem volt példa, annak ellenére, hogy sok zsidó nagy magyarnak tartotta magát.

Volt-e személyes rossz tapasztalata a zsidósággal kapcsolatban?

Csak rossz tapasztalataim voltak, de gondokat ezek nem okoztak. Ahhoz az alaptételhez tartottam magam, hogy a zsidó mindig hazudik. Minden zsidó és mindig. Jézus –aki ugyancsak jól ismerhette őket- a szemükbe vágta: A hazugság atyja, a Sátán a ti atyátok. Rövid és igaz megfogalmazás, és aki ehhez tartja magát, sok baja nem lehet a zsidósággal. Itt kell azt is megjegyezni, hogy ma mindenki hazudik. Nem a zsidóság érdekérvényesítő eszköze már, hanem mindenkié. És amikor mindenki hazudik, az olyan, mintha nem hazudna senki.

kapcsolódó írásaink:

ISMERJÜK ŐKET? I. A Cionizmus, 

SZABADKŐMŰVESEK,

ILLUMINÁTUSOK,

KOPONYA ÉS CSONTOK,

BILDERBERG csoport,

VILÁGKORMÁNY VÁRÁS, RÁGALMAZÁS ÉS NÁCIZÁS, -Istentisztelet közben

Audie Rácz Era

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)