TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
A 'DONI KOZÁKOK'
A 'DONI KOZÁKOK' : Ismerjük őket? - CIONIZMUS I.

Ismerjük őket? - CIONIZMUS I.

Audie összeállítása  2009.02.13. 09:31

Sokszor azt hisszük, ismerjük, barátainkat, családtagjainkat, üzleti partnereinket, bajtársunkat vagy ellenségünket. Aztán, mikor nem úgy viselkednek, reagálnak, ahogy vártuk, nagyon meglepődünk! Később pedig rájövünk, hogyha már korábban jobban megismertük volna őket, akkor nem ért volna váratlanul, készületlenül reakciójuk. Figyeljünk hát oda egymásra! Ismerjük egymást! A mieinket és ellenségünket egyaránt! A világ eseményeinek megértésében is sok segítséget jelenthet a megismerés. Arról nem is beszélve, ha nem csak egyfajta információs csatornából szerezzük ismereteinket! Hallagassunk meg másokat is, olvassuk el mások véleményét és információit is!

Ismerjük őket?

 

Sokszor azt hisszük, ismerjük, barátainkat, családtagjainkat, üzleti partnereinket, bajtársunkat vagy ellenségünket. Aztán, mikor nem úgy viselkednek, reagálnak, ahogy vártuk, nagyon meglepődünk! Később pedig rájövünk, hogyha már korábban jobban megismertük volna őket, akkor nem ért volna váratlanul, készületlenül reakciójuk. Figyeljünk hát oda egymásra! Ismerjük egymást! A mieinket és ellenségeinket egyaránt.

A világ eseményeinek megértésében, az összefüggések felismerésében nagy segítséget jelenthet a  háttérben meghúzódó tények megismerése. Arról nem is beszélve, hogy ne  csak egyfajta információs csatornából szerezzük ismereteinket! Hallagassunk meg másokat is, olvassuk el mások véleményét és információit is!

Mivel gyakran nem foglalkozunk még felületesen sem a tőlünk különböző kultúrájú, világnézetű, viselkedésű emberek és embercsoportok motivációival, szokásaival, hagyományaival, ezért érnek minket felkészületlenül a támadásaik, vagy váratlanul a válaszaik és reakcióik. Pedig a gyökerek fontosak! A háttér sokszor választ ad kérdéseinkre. A tudás megkímélhet a váratlan reakcióktól!

De mindezen ismeretek csak a fő motivumok megértéséhez, nyújtanak segítséget. Arról azonban nem szabad elfelejtkeznünk - amit I. Asimov is megírt - a tömegek viselkedése ugyan megjósolható, de az egyének reakciója már bajos.

Ne essünk hát abba a hibába, hogy gondolkodás nélkül általánosítunk! Az egyes emberek megismerése, és reakcióikra való felkészülésben csak az egyes ember megismerése, és a rá való odafigyelés segíthet.

A hivatkozásokban mi is közreadunk néhány információt -  természetesen nem mi foglalkozunk ezzel a témával először. Bár a válogatás nem teljeskörűen meríti ki ezt a témakört, de mindenképpen érdemes az  információk továbbgondolása, és tudásunk bővítése általuk.

 

A CIONIZMUS

I. 

 

Régen ki volt az antiszemita?  Aki gyűlölte a zsidókat! És ma? Akit a zsidók gyülölnek!

 

A cionizmus gyökere a Talmudban keresendő.

(ne feledjük, hogy a zsidó vallás, tagadja, - legalábbis figyelmen kívűl hagyja - a Biblia Újszövetség kötetét, és az Ószövetséget is átértelmezi)

 

 

"Megöltük Jézust, büszkék vagyunk rá!"

 

Nézetünk szerint a cionizmus nem azonos a szemitizmussal. A világ bekebelezésének, leigázásának eszköze a GLOBALIZMUS.  Módszerei változatosak: ilyen a pénzuralmi rendszer világra kényszerítése, a nemzetek az identitások eltörlése, a szexuális szabadosság elterjesztése, a család - mint a társadalom alappillére - felszámolása, a nemzeti gyökerek, hagyományok felszámolása, nemzetek térdre kényszerítése a soha visszanem fizethető uzsora adóssággal .

Drábik János Örvénylés című könyvének bemutatóján is beszélt erről:

A tények azt mutatják, hogy erős az összefonódás a titkostársaságok és a cionisták közöztt. Sőt az egyes titkos társaságok vezetői nemcsak, hogy megtalálhatóak a más társaságok páholyaiban, de ráadásul mindegyikben vezető- és irányító szerepet töltenek be! Sőt ők maguk, vagy sameszeik ott ülnek az IMF, Világban, CFR stb. vezetésében is.

S hogy hol vannak ők? Mindenütt, vezetik az aláíró tollat, befolyásolják a gondolatokat, és a döntéseket.

http://www.dejanlucic.net/Jewish%20Manipulation%20of%20World%20Leaders.html

 

 

Felvásárolnak mindenkit? Nos a válasz itt olvasható,

és itt alább:

Judapest, Judapest de csodás...
2006-08-01. 15:47:55 L88

Oscar Katzenelson: magas hozam és komoly haszon

Az Óbudai-sziget, az újpesti Fóka-öböl, a Csepel-sziget egyes részeinek, a magyar gyógyszeripar és számtalan más nemzeti vagyonnak izraeli, illetve nemzetközi zsidók általi fokozatos fölvásárlása egyértelművé teszi, hogy hazánk nemsokára gazdasági, majd ezt követően földrajzi értelemben is Izrael gyarmatává válik. Mindenesetre ezt a véleményt támasztják alá az izraeli héber nyelvű lapokban július 31-én napvilágot látott, a nemzetközi és az izraeli zsidó tőke legújabb budapesti térnyeréséről szóló hírek.

A Levinstein és az Olimpia nevű izraeli beruházási cég újabb 1800 lakóegységből álló lakóparkot épít Budapest IX. kerületének előkelő, Duna-parti körzetében - tudósít a Hádásot Máhláká Risoná nevű héber nyelvű hírportál július 31-i számában Elázár Levin gazdasági szakíró. Megtudjuk azt is, hogy az izraeli Mesullám Levinstein és az Olimpia Csoport tulajdonában levő Nanet nevű, szintén izraeli ingatlancég 2006. július 31-én írta alá a Ferencvárosban létesítendő 1800 lakóingatlan építésére vonatkozó szerződést. Az említett cégek a Budapest IX. kerületi legújabb projektbe összesen 110 millió eurót fektetnek. Az értékesítésből 143 millió euróra számítanak.

Bagóért panorámás telket

A Nanet nevű izraeli ingatlanfelvásárló cég mindössze 12 millió euróért vásárolta meg a ferencvárosi projekt építési telkét, amelyen egyelőre még egy régebbi üzem áll, de annak közeli lebontása után rögtön el is kezdődhet az 1800 egységből álló lakópark megvalósítása a fővárosban. Az izraeli beruházók egyetlen lakóegység telkéért mindössze 8300 USA dollárt fizetnek, s ezzel magyarázható a fentebb említett magas haszon. Magyarán szólva: a magyarországi eladók ismét bagóért, s véletlenül megint izraelieknek árusították ki a főváros egyik legértékesebb területét. Egyébként az izraeli befektető cégek a Ferencvárosban összesen 100 ezer négyzetméter alapterületű, egyenként átlagosan 55 négyzetméter nagyságú lakásokból álló lakóparkot építenek. A befektetők azt remélik, hogy a lakások értékesítése után körülbelül harminc százalékos haszonra tehetnek szert.

Az izraeli részvényesek hozama

A Hádásot Máhláká Risoná című újságból arról is értesülünk, hogy a Nanet izraeli cég magyarországi vállalkozásaihoz már korábban csatlakozott a Lehman Brothers Befektetési Bank, s a mostani ferencvárosi projektben is ötven százalékos a részesedése. A Nanet egyébként jelenleg is több ezer lakást épít Magyarországon és Lengyelországban, de a ferencvárosi projekt lesz az eddigi legnagyobb vállalkozása. A Jediot Áháronot héber nyelvű napilap internetes kiadványa pedig idézi Oscar Katzenelsonnak, a Nanet vezérigazgatójának a nyilatkozatát: "Folytatjuk a beruházásokat Magyarországon, mert ezek a projektek komoly hasznot biztosítanak a Nanetnek és magas hozamot a részvényeseknek".

Kúszó honfoglalás a fővárosban

A Gegesy Ferenc polgármester nevével fémjelzett SZDSZ-MSZP bitorolta IX. kerületben egyébként nem új keletű az izraeli honfoglalás. Többek között az izraeli Olimpia Csoport építette a Soroksári úti Gizella-udvar 155 lakóegységből álló, összesen 13 ezer négyzetméteres ingatlanegyüttest és a 428 lakásos, összesen 27 ezer négyzetméter alapterületű Zöld Parkot. Az Olimpia építette ezenkívül a 133 lakásos, összesen nyolcezer négyzetméteres XIII. kerületi Palóc Házat és a XIV. kerületi, 131 lakásos, 8300 négyzetméter alapterületű Egressy Házat.


Hering József - Kuruc.info

Olvasó:
Friss hír! Pécsett a patacsi városrészben 150 lakásos lakóparkot épít egy izraeli beruházó!

Ezt még a hvg sem hagyta szó nélkül..


összeállította: Audie Rácz Era

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)